GRAĐANI BEOGRADA LUDE OD FONTANE NA SLAVIJI: Jedna te ista muzika već godinu dana, PSIHIČKI NAS UBIJA!

fontana

Foto: Beoinfo Instagram printscreen

Stanovnici ulica oko trga Slavija su, kako kažu, frustrirani najnovijom beogradskom atrakcijom. Muzička fontana  iz redovnog prešla u produženi režim rada vikendom, a uz standardnu buku, život im otežava i monotoni program. Tvrde, fontana svira jedno te isto…

Planirano je bilo da “peva” od sedam do deset uveče. Poslednjih dana, pak, fontana na Slaviji radi prekovremeno.

“Ovaj vikend, konkretno, muzika je išla čak do pola jedan, u subotu je išla i do jedan, tačno u jedan su prestali”, kaže studentkinja Milica Prpić.

OVO SU TRI NAJLJUBOMORNIJA ZNAKA HOROSKOPA: Ako posumnjaju da ih varate napraviće VAM PAKAO OD ŽIVOTA

Studentkinja Milica Prpić je u Beogradskoj 4 na Slaviji odrasla. Uši su joj, kaže, navikle na buku, ali ne mogu na šest pesama koje se vrte u krug non-stop.

Slavija

Foto: FB /printskrin

“Psihički nas skroz ubija, zato što i kad imate omiljenu pesmu vi je slušate deset puta, petnaest puta, ali je ne slušate baš svaki dan, po tri sata, godinu dana. Ove pesme su, bezveze ću se izraziti, ali ogadile su nam se. Asociraju nas na sve ružno, na ovaj apsurd koji se dešava ovde”, kaže ona.

Gradska uprava na pitanje zašto repertoar godinu dana nije menjan i zbog čega se Slavijom pesma ori i kad joj vreme nije, upućeje na Vodovod. A u Vodovodu kažu – zaduženi su samo za aktiviranje muzičkog softvera.

MIlica Prpić je, kaže, više puta zvala komunalnu policiju, a obraćala se i servisu Beokom, ali ni na jednoj adresi nisu imali sluha za taj problem.

“Svaki put kad sam zvala, oni su rekli da su mnogi ljudi zvali, tako da ja nisam jedina, ali da oni tu ne mogu ništa da urade i bili su poprilično drski”, kaže Prpić.

UPOZORENJE: 4 znaka da vam hormoni ne funkcionišu kako treba

Ako je muzička fontana neophodnost, kaže, neka je bar učine prihvatljivom.

“U tri sata može da se napravi izvanredna plej lista koja će biti stvarno lepa svima da čuju. A kombinacija tri beogradska šlagera, Majkl Džeksona i Pavarotija u krug, ta kombinacija je malo smešna”, kaže.

fontana

Foto: Fonet/Nenad Đorđević

A slušaju je, dodaje, samo oni koji žive u blizini Slavije, a čak i da neko ciljano dođe da fontanu čuje, nema ni gde da zastane, ni da sedne.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: N1)

 

1 Comment on "GRAĐANI BEOGRADA LUDE OD FONTANE NA SLAVIJI: Jedna te ista muzika već godinu dana, PSIHIČKI NAS UBIJA!"

  1. Da pustaju Cecu ne bi se bunili 😀

Comments are closed.