Gospodske reči SRPSKOG TENISERA posle osvajanja mastersa u Sinsinatija!

tenis

Foto: Printskrin: Skysports

Novak Đoković je napokon dočekao da osvoji masters u Sinsinatiju, jedini koji mu nedostaje.

I to u finalu protiv Rodžera Federera od kog je toliko puta gubio. Otu da i ne čudi što je Đoković svoje ”izlaganje” na terenu započeo baš podsećanjen ta izgubljen afinala.

– Ovo je jedan poseban trenutak za mene. Prvi put stojim kao šampion. Ranije sam izgubio pet finala, većinu njih od ovog čoveka ovde. Rodžere, hvala ti što si mi dozvolio da osvojim jedan Sinsinati – rekao je Đoković i nastavio:

NEVEROVATNA PRIČA VLADA DIVCA: Što da plaćam vožnju u Srbiji skupo, kad za te pare mogu do Los Anđelesa da polažem za 10 dolara!

– Ti si sjajan šampion, jedan od najboljih u ovoj igri i zadovoljstvo je deliti teren s tobom. Hvala ti na čestitkama. Takođe, zahvaljujem se porodici i svima koji su bili sa mnom. Nedostajao mi je ovaj turnir u poslednjih nekoliko godina, ali je vredelo. Nadam se da ću ga odbraniti sledeće godine.

Momenat kada Federer prima utešni pehar Printskrin: Skysports

Ni Federer nije štedeo reči hvale upućene Đokoviću.

– Čestitke Novaku na istoriju, zaista je neverovatno šta si dostigao danas i šta si uradio u svojoj karijeri – rekao je Švajcarac:

– Bila je ovo divna nedelja, sjajno je što sam se vratio ovde, ali da ne dužim. Verovatno što pre čekate da čujete šampiona.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)