GODINAMA JE ČUVALA USPOMENU NA OCA: Arkanova ćerka izazvala je ogromno interesovanje u Srbiji (FOTO)

Ceca

Foto: Telegraf/Printscreen/instagram

Prošlo je 18 godina od ubistva Željka Ražnatovića u Beogradu. Na dan godišnjice smrti porodica je obišla njegov grob, supruga Svetlana, ćerka Anastasija i sin Veljko. Pomenu je prisustvovala i Željkova ćerka Sofija koja se prvi put u javnosti oglasila prošle godine.

Sofija koja danas ima 39 godina srdačno se pozdravila sa Svetlanom Ražantović. Iako je domaća javnost znala za nju, ona je sve ovo vreme čuvala uspomenu na oca ne želeći publicitet.

Kada se pre godinu pojavila na njegovom grobu, istim povodom, u svom prvom javnom oglašavanju je u centar stavila priču o njemu.

I KAMEN BI ZAPLAKAO OD STATUSA OLIVEROVE SUPRUGE: Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost… Pucali su u Bogdanovog tatu

Istakla je da ga je mnogo volela i da joj svakog dana nedostaje. Poručila je i da je bio veoma posvećen otac koji je insistirao da njegova deca budu veoma bliska.

Arkan

Foto: Telegraf

Željko Ražnatović je ćerku Sofiju dobio u vezi sa socijalnom radnicom dok je bio na odsluženju zatvorske kazne u Belgiji.

A za nju je saznao 1994. godine.

Arkan

Foto: Printscreen/Kurir

Sofija danas živi u Briselu i u dobrim je odnosima sa sestrom Anastasijom i bratom Veljkom, a kako je izjavila, Cecu poštuje i obožava njene pesme.

POLICIJA ZAUSTAVILA AUTOBUS KOD PROKUPLJA: Izveli su jednu ženu napolje i tada je počela drama!

(Dnevne.rs/Izvor: J.M.,žena.blic.rs)