‘GLUP ČOVEK NEMA NIKAKAV MOZAK, ALI MU IPAK UZMITE… ‘: Martinovića zbog izjave o doniranju organa DANIMA ČEREČE, a Sergej ga je udario najniže!

glumac-politicar

Foto: Fonet

Mnogi bi mu rado pozajmili mozak, ali Trifunović ne…

Bura oko skandalozne izjave Aleksandra Martinovića, šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije kojom je rekao da “mrtav čovek nema nikakva prava” i “da mu slobodno možemo uzeti sve organe”, se ne stišava.

Ljudi ga masovno prozivaju, i trenutno je najomraženija ličnost na društvenim mrežama.  Mnogi bi mu rado pozajmili mozak.  Ovo je skandal velikih razmera, pa ga je zato potkačio i Sergej Trifunović.

On je na Tviteru objavio fotografiju Martinovića sa sramnom izjavom, a u opisu napisao:

– Glup čovek nema nikakav mozak i možete slobodno da uzmete njegove uši. Vlasnik donorske kartice Sergej Trifunović

Da li je iko mogao da ga spusti niže?

(Dnevne.rs /Izvor: espreso.rs)

1 Comment on "‘GLUP ČOVEK NEMA NIKAKAV MOZAK, ALI MU IPAK UZMITE… ‘: Martinovića zbog izjave o doniranju organa DANIMA ČEREČE, a Sergej ga je udario najniže!"

  1. miha bukovac | 21. јула 2018. at 23:30 |

    OK. Ali nije on jedini takav (tele, idiot bez mozga sa “akademskom titulom Dr”) Takvih (kvazi “akademaca”) puna je Srbija, i u SANU su. lopovi, paraziti, idioti! Takav je (ili sličan) bio i “predsednik Srbije” (Toma majmun Nikolić) Prema tome, idioti su – idioti, ravni majmunima, ali majmuni kradu, isto to i ovakvi idioti rade – lopovi su i kradu, Toma majmun Nikolić bio “predsednik Srbije” a takav je – majmun i lopov

Comments are closed.