GLUMICA MIRKA VASILJEVIĆ SA TROJE DECE “ZAPALILA” IZ SRBIJE: Našla im najbolju školu i vrtić, a evo šta će biti sa njenom karijerom (FOTO)

vasiljevic

Foto: Privatna arhiva

Glumica Mirka Vasiljević preselila se sa troje dece na Kipar kod supruga Vujadina Savića, koji je potpisao ugovor sa Apoelom iz Nikozije.

– Grad je divan, koliko sam stigla da vidim, a vreme je prelepo 33, 34 stepena tako da je uz lepo vreme i energija jaka i pozitivna.

U mojoj glavi smo negde na početku leta zbog sunčanog vremena iako je jesen u toku.

Drugačije se doživljavaju strane zemlje kad si turista, a drugačije kad određeno vreme ostaješ da živiš tu jer boraviš u stanu ili kući, a ne u hotelu.

Radimo iste stvari kao u Beogradu: idemo u nabavku, idemo u bioskop, kuvamo, igramo se po parkićima i sve ostalo što čini svakodnevicu.

fudbaler

Foto: Printscreen/instagram

Preko poznanika iz Beograda povezali smo se sa našim ljudima ovde i oni su nam pokazali šta gde imamo, najbolja mesta, lepe parkove, muzeje, restorane i sve ostalo. Pronašli smo i najbolju opcju za školovanje dece – izjavila je Mirka za “Srpski telegraf”.

Mirka i Vujadin od početka veze prilagođavaju se njegovim obavezama i promenama klubova, te su do sada živeli na više lokacija: Francuska, Nemačka, Moldavija i Engleska.

Glumica je takođe ispričala da ne planira da zapostavi svoj posao, jer kako sama kaže, trenutno je u punoj glumačkoj snazi.

– Vujadin i ja smo zajedno od naše 19. godine i već imam iskustva sa životom na dve adrese. Karijeru neću prekinuti jer sam u punoj glumačkoj snazi i posao planiram tako da porodica ne trpi, što mi je najbitnije.

”Glumac Nikola Kojo se seli iz Srbije – i evo zbog čega ću u lice da mu iscepam kartu”

Imam veliku sreću da se bavim poslom koji me u potpunosti ispunjava i koji me čini srećnom, a takva sam potrebna svojoj porodici. Gluma mi pruža mogućnost da radim u onoj meri koja me ne bi dovela u situaciju da zapostavim svoju ulogu majke i žene.

Trenutno je pozorište najprihvatljivije za mene, kao i manje uloge u TV projektima, zato što velike uloge podrazumevaju višemesečno celodnevno angažovanje. Ovako, sa svojom ekipom unapred napravim plan za predstave koje igram i organizujem porodicu i čuvanje dece tako da se moje odsustvo skoro i ne primeti.

U novembru i decembru ćemo imati po četiri izvođenja, a sve ostalo vreme ja ću se baviti porodicom i decom – dodala je Mirka za pomenuti medij.

   

(Dnevne.rs /Izvor: P.J. , J. K., Blic)