GLUMAC SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Ako Mandić zasvira ja ću u SNS! MANDIĆ: Spremi se! (INFO)

mandic

Foto: Fonet /Youtube Printscreen/TVKopernikus/srbija danas

BEOGRAD, – Lider PSG Sergej Trifunović doveo je u sumnju nastup Olivera Mandića na današnjem skupu u Beogradu, a Mandić mu uzvraća da će svi koji se klade na to vrlo brzo izgubiti.

“Napadnuti smo sa svih strana… verujem da u ovom trenutku svi moramo da budemo na liniji odbrane zemlje”, poručuje Mandić i Trifunoviću i svima koji ne razumeju njegove motive i trenutak u kojem se nalazimo. Trifunović je na svom Tviter nalogu napisao: “Ako Oliver Mandić zapeva i zasvira uživo, potpisujem za SNS”.

“U trenutku kad je naša zemlja napadnuta sa svih strana, najmanje što mogu da uradim je da izađem pred ljude koji su se danas okupili u Beogradu”, rekao je danas za Oliver Mandić, koji već dugi niz godina ne nastupa i ne daje izjave za medije. On ističe da se među prvima učlanio u Srpsku naprednu stranku.

PEVAČ ACA LUKAS: Prvi put sam predgrupa velikom čoveku (FOTO)

“Verujem da u ovom trenutku svi moramo da budemo na liniji odbrane zemlje i ispunimo našu patriotsku dužnost”, kaže Mandić za Tanjug. Kako je rekao, Srbija “samo još iz kosmosa nije napadnuta i sada moramo biti ujedinjeni u njenoj odbrani”.

“Postoji kladionica u kojoj ima više uloga da se ja večeras neću pojaviti pred ljudima u Beogradu i moram da kažem da će svi koji su se kladili u to vrlo vrzo da izgube”, zaključio je Oliver Mandić.

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor: Tanjug)