GLOGOVAC BIO NA PREGLEDIMA U NEMAČKOJ: Naglo se stanje pogoršalo pred Novu godinu

glumac

Foto: Telegraf

Glumac Nebojša Glogovac početkom januara 2018. godine otputovao je u Nemačku kako bi u jednoj tamošnjoj bolnici pokušao da nađe lek za tešku bolest. 

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć, pišu beogradski mediji.

U bolnici su mu, navodno, urađeni detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd.

Glumac Nebojša Glogovac je teško bolestan i trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku. Glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje, a podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica.

UŽIVA U LUKSUZU OD 300 KVADRATA I BAZENU: Goran je gradio kuću dve godine, a mnoge kolege mu zavide zbog onoga što poseduje! (FOTO)

– Nebojša se javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi.

ZORAN MARJANOVIĆ IZ ZATVORA: Znam ko je ubio Jelenu! Sve ću da otkrijem, dosta sam ćutao!

-Njegova porodica – sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu – pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači – rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)