FRANCUSKI FILOZOV ŠOKIRAO SVET KNJIGOM “KOSOVSKI TESTAMENT”: Igrali su fudbal sa ODSEČENIM srpskim glavama

isis

Foto: printscreen/youtube

Šifer je u Parizu predstavio svoju knjigu “Kosovski testament”

Filozof Danijel Šifer ističe da je u BiH bio svedok stvaranja Al Kaide i Islamske države. On je to rekao u Parizu, gde je predstavio svoju knjigu “Kosovski testament”, a koja je objavljena krajem 2015. godine.

Šifer je istakao da je ta knjiga svedočanstvo u vidu dnevnika od 24. marta do 10. juna 1999. godine, za vreme NATO agresije na Srbiju, pišu Večernje novosti.

[adsenseyu5]

Takođe, govorio je i o svojim iskustvima iz Bosne i Hercegovine.

– Bio sam svedok stvaranja Al Kaide i Islamske države. Džihadisti su Srbima odsecali glave i sa njima igrali fudbal. Sada se to dešava ovde – naveo je Šifer.

Promociji je prisustvovao i francuski pisac Patrik Beson, koji je podsetio da su Srbi predstavljani kao verski fanatici.

Čovek iz Zagreba poslao ekipu da napravi haos na beogradskom derbiju? Beogradom kruže novi detalji sastanka iz elitnog hotela (7. decembra), dva igrača razlog ove akcije INFO)

– Separatisti iz Bosne i sa Kosova su označavani kao moderni i civilizovani, a bilo je sasvim obrnuto – naveo je Beson.

Šifer je istakao da dnevnik, propraćen fotografijama, govori o ubistvima Srba i NATO zločinu, a da je objavljen u ime istorijske istine i protiv nemoralnosti i onih koji su napali Srbiju bez mandata UN.

PAKLENI PLAN: Platili hrvatskim huliganima da izazovu nerede velikih razmera i sruše Vučića!?

Šifer je istakao da su danas na Kosovu na vlasti ljudi za koje postoje dokazi da su počinili strašne zločine, na šta su ukazivali mnogi, od Karle del Ponte pa do Dika Martija.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]