EVO ZAŠTO KRISTIJAN NIJE ODMAH PRIZNAO SINA LAZARA: Glava mu bila ucenjena na 150.000 maraka! (FOTO)

otac-sin

Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

– Pre ulaska na “Farmu”, Kristijan je u opštini Stari Grad priznao Lazara, i njih dvojica su presrećni zbog toga – kaže za Telegraf izvor blizak porodici Golubović.

Kada je pre nekoliko dana rastužio sve na “Farmi” kada je ispričao da svake noći plače za sinom Lazarom, niko nije mogao ni da pretpostavi kakva se priča zaista krije iza ovog Golubovićevog priznanja.

[adsenseyu5]

Kristijan ne krije koliko je ponosan na Lazara (20) kojeg je dobio u braku sa prvom suprugom Danijelom. Međutim, kada se Lazar rodio počela je prava porodična drama, i kako saznajemo, Kristijan je tada, zbog opasnosti u kojoj se nalazio, pristao da on ne bude naveden kao otac!Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic.1

– Kristijan je pokajnik u svakom pogledu. Od kada je izašao iz pritvora, rešio je da raščisti sve zaostale stvari. Kako u odnosu sa ljudima, prijateljima, a naročito sa svojim sinom sa kojim je nerazdvojan. Kada je Lazar bio beba, Golubovićeva glava je bila ucenjena na 150.000 maraka, i zbog toga su Kristijan i Danijela odlučili da zbog Lazarove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime. Pre ulaska na “Farmu”, Kristijan je u opštini Stari Grad priznao Lazara, i njih dvojica su presrećni zbog toga – kaže za Telegraf izvor blizak porodici Golubović.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)