Evo šta su vam zvezde predvidele za januar 2019.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Neka vam je srećna Nova godina! Prvi januarski dan započeće prelaskom Marsa iz znaka Riba u znak Ovna, mesto svoje vladavine. Jaka energija novog početka – kao stvorena za ulazak u 2019-u godinu!

5-og januara Merkur prelazi u znak Jarca – tokom ovog meseca očekuju nas i neki ozbiljni dogovori, ali i pomalo teške i naporne priče….. Već 6-og januara imamo Mlad Mesec u znaku Jarca, ali i delimično pomračenje Sunca. Znate i sami da pomračenja služe kao aktivatori životnih faza i očigledno je pred nama još jedna nova! Istog dana i Uran kreće u direktan hod iz znaka Ovna – u ovom znaku će biti do početka marta meseca, a onda se seli u znak Bika i tu ostaje narednih sedam godina.

Odmah dan kasnije Venera prelazi u znak Strelca i hita u trigonski susret sa Marsom i konjukciju sa Jupiterom, donoseći priliv dobre energije u muško ženskim odnosima, ali i značajne momente koji se vezuju najpre za inostranstvo. 20-og januara Sunce ulazi u Vodoliju, označavajući početak vladavine ovog znaka, a odmah sledećeg dana imamo pun Mesec i njegovo totalno pomračenje u znaku Lava. Očekuje nas još jedan događaj, a to je prelazak Merkura u znak Vodolije i to 24-og januara.

DELIM MUŽA S DRUGIM ŽENAMA I NE SMETA MI: Ispovest Sarajke (36) udate za bogatog Arapina ZAPALILA region!

Hajmo sada malo da saberemo sva planetarna dešavanja tokom januara i da probamo da izvedemo zaključak – kakav bi to mesec mogao biti? Iskreno rečeno, januar jeste pod jakom energijom Marsa iz Ovna koja treba da nam da onaj „udar“ snage i da nas pokrene. Pošto već početkom meseca i poslednja retrogradna planeta, Uran – kreće u svoj direktan hod, možemo da primetimo da su sve planete direktne, što se ne dešava baš tako često…Znači, nema unazad – idemo, samo napred! Gore sam napisala nešto ukratko o Veneri, Jupiteru i Marsu – ovi aspekti bi trebalo da nam daju dodatni podsticaj, snagu, volju, elan, ali i pomalo sreće u našim „pohodima“ i novim počecima – bilo da se oni vezuju za posao, novac, ljubav, inostranstvo, porodicu i tako dalje i tako dalje.

E sad, šta će da nas u januaru „žulja?“ Pa ovako….Merkur će iz znaka Jarca biti u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i kvadratu sa Marsom i Uranom tokom januara – poslovno nas ipak očekuju neke teške i zahtevne tematike, ali verovatno i naporni ljudi sa kojima ćemo morati da budemo u kontaktu. No, to ne znači da nećemo imati uspeha – ali naravno, kroz Jarčevsku simboliku – polako, kroz mnogo truda i ulaganja sebe u ono što želimo. Kvadrat Merkura sa Marsom i Uranom može doneti neka sukobljavanja na poslu, možda sa autoritetima ili kolegama, ali i preokrete i iznenadne promene. Dalje, Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i Plutonom – prepreke se prevazilaze, ali uz velike napore.

PREDSKAZANJA PROROKA BOBIJA: Na proleće atentat na Putina, a evo kada će uhvatiti UBICU JELENE MARJANOVIĆ

Oba pomračenja, i ono delimično Sunca i ono totalno Meseca idu kroz dosta zahtevne aspekte i kontakte sa teškim planetama. Pomračenje Sunca početkom januara može doneti osećaj težine, ali i buđenje ogromne snage za koju nismo ni znali da postoji u nama! Komplikovanije je pomračenje Meseca u trećoj dekadi januara, jer može doneti velika uzbuđenja, napetost, prekide u poslovnim i emotivnim odnosima – ali i osećaj da se moramo „osloboditi“ nečega što nas pritiska, pa po svaku cenu!

SKANDAL NA IZVLAČENJU LOTOA: Voditeljka lupala po crvenom tasteru, a u kadar upao mladić koji se šunja iza komisije

Dakle, sve u svemu – mesec januar je lep i dosta uzburkan. Kvadrat Jupitera i Neptuna koji će takođe biti aktuelan tokom celog januara govori nam – sve što radiš pošteno i kako treba – rezultovaće na pravi način. Sve što činiš, a znaš da nije legalno ili pravično ili moralno – može dobiti svoju kaznu. Zaključila bih ovaj uvodni tekst baš rečenicom koja se vezuje za ovaj kvadrat – Očekujemo svi od Jupitera u Strelcu mnogo, možda i previše – nemojte da se razočarate ukoliko već u januaru ne budete dobili ona ostvarenja kojima se nadate! Nešto može krenuti baš kako treba, a onda se raspršiti, kao magla…Ne zaboravite – nije januar jedini mesec u 2019-oj! Ima prilika još! Srećno!

(Dnevne.rs/izvor: superžena)