Evo ko su MONSTRUMI koji su ZVERSKI razbili glavu čuvara u Nišu! (INFO)

lisice

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima J.J., Š.D. i I.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, dok će četvrti osumnjičeni, petnaestogodišnji maloletnik, biti sproveden Višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i uhapsili J.J. (22), Š. D. (19) i I. P. (18) iz Niša i petnaestogodišnjeg maloletnika zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su oni, noćas, oko 02.30 časova, u krugu štamparije Vuk Karadžić, napali i metalnom šipkom zadali više udaraca oštećenom radniku obezbeđenja Dragana Simonovića (53), koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život, nakon čega su ušli u objekat sa namerom da oduzmu robu.

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima J.J., Š.D. i I.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, dok će četvrti osumnjičeni, petnaestogodišnji maloletnik, biti sproveden Višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu, navodu se u saopšenju MUP.

Na niškoj Neurohirurškoj klinici, gde je Simonović zbrinut, rečeno je da je zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma lobanje i povreda mozga te da je u stanju životne ugroženosti.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf.rs)