EVO KO JE MILOMIR MARIĆ: Em urednik, em bolestan, a na 40 stepeni kuva se u gradskom prevozu! (FOTO)

GSP

Običan smrtnik: Urednik televizije Hepi nema problem s tim da se, uprkos tropskoj vrućini, vozi gradskim autobusima, u kojima ni klima, ako je ima, ne pomaže

[adsenseyu5]

Milomir Marić, oduševio je, a ujedno i šokirao sve putnike u gradskom prevozu kad se, nakon nedavnog infarkta, na plus 40 stepeni Celzijusa pojavio na liniji 83, koja saobraća na liniji Zvezdara-Zemun.

Novinar i otac rijalitija na TV Hepi, po svemu sudeći, nema problem s tim da se, uprkos tropskoj vrućini, gužva po lokalnim autobusima u kojima ni klima, ako je i ima, ne pomaže.

On je tokom vožnje toliko bio žedan čašice razgovora sa običnim građanima da je, kako bi se napojio na tom izvoru informacija, rizikovao i svoje zdravlje.

Njemu su saputnici prilazili kao da se znaju sto godina, a pojedini su jedva čekali da se uprazni mesto kako bi seli do njega.

Marić nije računao na to da se u busu zatekao i Kurirov paparaco, koji je ovekovečio ovaj neobični trenutak, pa nije pokušavao da uvuče stomak koji mu se u nekoliko slojeva ocrtavao ispod pretesne košulje.

[adsenseyu1]

 

Na ovaj faktor rizika, za nekoga kome je tek ugrađen stent, Marić bi možda pre trebalo da obrati pažnju i povede računa o ishrani, nego li i o vrućinu i vožnji gradskim prevozom.Ovo drugo mu još dođe kao preporučljiva fizička aktivnost!

(Ljiljana Stanišić /Kurir)

1 Comment on "EVO KO JE MILOMIR MARIĆ: Em urednik, em bolestan, a na 40 stepeni kuva se u gradskom prevozu! (FOTO)"

 1. Vidi skromnog Milomira,
  čak ni prevoz on ne bira,
  Dirljiva je ovo slika,
  za glavnoga urednika.
  a starlete dugokose,
  na leđima da ga nose,
  bus,vrućina,nije zgoda
  .Al Mare je iz naroda.

  Vasilije od Semberije

Comments are closed.