Evo ko je ćerka Ane i Vlada Divca: Skromna i fina, ni nalik drugoj deci poznatih! (FOTO)

kosarkas

Foto: www.mc.rs

Poznati supružnici i osnivači humanitarne fondacije, Ana i Vlade Divac (48),  posle bombardovanja Srbije 1999. – usvojili su Petru, piše Story.rs.

Jedan od najuspešnijih srpskih košarkaša svih vremena i njegova suprugaveć decenijama važe za veoma skladan par.

Svoju ljubav krunisali su brakom pre 27 godina, a svojim najvećim uspehom smatraju to što imaju troje dece:sinove Luku (25) i Matiju (22), kao i usvojenu ćerku Petru (17).

Vrednosti koje su stvarali tokom bračnog života nadogradili su i zajedničkim radom u Fondaciji Ana i Vlade Divac koju su osnovali 2007. godine.

Na godišnjem koktelu ove fondacije, koji je održan početkom juna u jednom hotelu u Beogradu, supružnicu su sumirali

uspešne rezultate koje su kroz humanitarni rad postigli tokom prethodne godine i najavili nove akcije koje zajedno sa

svojim timom planiraju da sprovedu u delo.

Vlade Divac

Foto: Printscreen/Instagram/petr_aa_d

Veliki uticaj koji Vlade ima širom sveta, kao i divljenje koje je zaslužio tokom igranja za reprezentaciju, kao i u prestižnoj NBA ligi, iskoristio je na najplemenitiji način, tako što je udružio poznanike, partnere ali i sve ljude dobrog srca kako bi pomogli onima koji su ugroženi na bilo koji način.

U njegovom kako privatnom, tako i profesionalnom životu veoma je bitna supruga Ana koja na čelu Fondacije ostvaruje zavidne rezultate. Samo tokom prethodne godine realizovani su projekti u vrednosti od 2,3 miliona dolara i time je hiljadama ljudi omogućen bolji život.

U narednom periodu, porodicu Divac na privatnom planu očekuje veliko rođendansko slavlje njihove mezimicePetre. koja puni 18 godina i time simbolično stupa u svet odraslih.

“Pripremamo se za veliko slavlje koje će biti predivno jer će cela naša porodica biti na okupu. Doći će tetke, strine, kumovi i mnogo naših prijatelja. Nisam Petri davala nikakve posebne savete pred taj simboličan čin odrastanja, ali i ona i naši sinovi veoma su pametna deca.

U životu treba samo da slede svoje ciljeve i da nikoga na tom putu ne oštete ili povrede. Ona se sada upisala na Univerzitet Čapman u Kaliforniji i veoma sam ponosna na nju. Tamo je već njen brat i drago mi je što će imati i njegovu podršku”, kaže Ana.

Iako je Petra aktivna na društvenim mrežama, njen život ne prate mediji, kao što je to slučaj sa, na primer,Anastasijom Ražnatović, Helenom Topalović i drugom decom poznatih ličnosti.

25 GODINA NAKON BEKSTVA IZ SRBIJE: Ovako danas izgleda legendarna Zana Nimani (FOTO)

Ona živi normalnim, mirnim životom mlade devojke i to što su joj roditelji slavni i bogati za nju nema presudan značaj, a kada objavljuje fotografije na Instagramu, to je uglavnom druženje sa prijateljicama i porodicom, kao i njeni uspesi, bez pućenja i poziranja u izazovnoj garderobi.

Budući da je ćerka Petra do sada živela sa Anom i Vladom, njen polazak na fakultet ujedno je i prvo napuštanje porodičnog doma, pa će predstojeći rođendan obeležiti posebni trenuci i jake emocije.

Gospođa Divac nije skrivala sreću i ponos govoreći o svojim naslednicima koji studiraju na prestižnim univerzitima u Sjedinjenim Američkim Državama, naročito o najstarijem sinu Luki, koji je sada uspešan stendap komičar.

Pošto se život porodice Divac odvija na dva kontinenta, kako zbog dece koja studiraju u SAD, tako i Vladove uspešne karijere kao potpredsednika Sakramento Kingsa, najsrećniji su kada su svi na okupu i zato se uvek trude da zajedno idu na porodična putovanja.

Kao izuzetno jaka žena i oslonac cele porodice, Ana kaže da se oseća najzadovoljnije kada su njeni najmiliji srećni, kao i kada vidi da dobrotom i plemenitim gestovima usrećuje i druge ljude.

(Dnevne.rs /Izvor: Story.rs)