EMIR KUSTIRICA NAPAO JALU I BUBU: Liče na mudžahedine, a postali su popularni zbog PROSTAKLUKA koji šire

Jala i Buba

Foto: fonet/fonetmedija centar, printscreen/instagram

Emir Kusturica gostovao je u emisiji “Pressing” na televiziji N1 gde je u jednom trenutku razgovora voditelj citirao njegove nedavno izgovorene reči – da su “Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi”.

Slavni reditelj odmah je potvrdio da to jeste rekao, a onda je objasnio i zbog čega, dodavši i primer kojim je obrazložio svoje reči.

– Tako je. Niko nije prihvatio “ajfon” od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamena… – počeo je Emir, koji je potom bio pekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je “zaparalo uši” to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

– Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: “Ona voli “bmw”, ona voli “audi”, ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee” – nastavio je Kusturica.

foto: Printscreen

– U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih – rekao je Kusturica.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)