EKSKLUZIVNO! RASKINULI DRAGAN ĐILAS I ANA DABOVIĆ: Kraj ljubavi bivšeg gradonačelnika i košarkašice! (INFO)

par

Foto: Instagram

Bivši gradonačelnik Beograda i lepa košarkašica okončali su ljubavnu romansu, po drugi put otkad su se smuvali 2013.

Ana Dabović i Dragan Đilas okončali su ljubavnu vezu. Lepa košarkašica i bivši gradonačelnik Beograda raskinuli su po drugi put otkad su se smuvali 2013. godine, a zajednički prijatelji kažu da se sigurno više neće ni miriti.

Kako se saznaje, oni su ostali prijatelji, ali ne i zaljubljeni par, pošto su u poslednje vreme imali više trzavica u vezi nego romantičnih dana. Nema sumnje da je i daljina uticala na raskid, imajući u vidu da Đilas živi u Beogradu, a Ana ima pregršt obaveza sa svojim klubom u Americi.

 

[adsenseyu1]

U Riju pokazivali emocije
Bivši predsednik Košarkaškog saveza Srbije i reprezentativka naše zemlje prvi put su raskinuli krajem 2014. godine, ali su se ipak pomirili nakon godinu dana razdvojenosti. Ljubavnu romansu nisu krili od javnosti, a posebno su bili interesantni domaćim foto-reporterima tokom Olimpijskih igara u Riju.Atraktivna košarkašica, poreklom iz Herceg Novog, za vreme veze s Đilasom više puta je isticala da je emotivno potpuno ispunjena i da je pronašla svoju srodnu dušu.

Burna prošlost

Nekada uspešni političar iza sebe ima brak s Milicom Delević, s kojom ima dve ćerke. Rastavljen je i od Ive Đilas, s kojom, takođe, ima dvoje dece.

Odlučila se za ćutanje
ANA BEZ KOMENTARA

Ana Dabović juče nije htela da komentariše informaciju Kurira u vezi s prekidom veze s Draganom Đilasom. Na konkretno pitanje ona je samo  odmahnula glavom.

Napad na evrotitulu
KOŠARKAŠICE POČELE PRIPREME

Ana Dabović i ostale košarkašice Srbije juče su počele pripreme za Evropsko prvenstvo u Češkoj, koje startuje za mesec dana. Naše dame u novobeogradskoj hali „Ranko Žeravica“ okupio je novi selektor Stevan Karadžić. Kao što je poznato, Srbija će na predstojećem šampionatu braniti titulu prvaka Evrope.

(Dnevne.rs /Izvor: Anja Vukašinović /Kurir)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]