EKSKLUZIVNO, FOTOGRAFIJA IZ BG HOTELA: Ovako su se zabavljali dok je za ostale građane Srbije važila zabrana okupljanja

kafana

Foto: Kurir

Uprkos zabrani kretanja koja važi za sve građane Srbije od 17 do 5h ujutru, ove poznate javne ličnosti nisu je poštovale.

Na ovoj ekskluzivnoj fotografiji možete i da vidite šta se događalo iza vrata ovog luksuznog beogradskog hotela

BEOGRAD –  Među 20 uhapšenih u beogradskom hotelu Crown Plaza zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa našli su se pevač Radiša Trajković Đani sa suprugom, sinom i snajom, kao i pevač Mitar Mirić, ali i fudbaler Aleksandar Prijović, koji nije bio u društvu pevača, saznaje Kurir.

Uprkos zabrani kretanja koja važi za sve građane Srbije od 17 do 5h ujutru, ove poznate javne ličnosti nisu je poštovale. Takođe, prekršena je i zabrana okupljanja jer se na snimku vidi da u jednoj prostoriji ima kudikamo više ljudi nego što bi to moglo da bude dopušteno.

MINISTARSTVO FINANSIJA SRBIJE OBJAVLJUJE! Ovako će se isplaćivati NOVČANA POMOĆ (INFO)

Podsetimo, pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, kao i sin Miloš i snaja Nina Jezdimirović uhapšeni su sinoć zbog kršenja zabrane okupljanja. Pevaču, njegovoj supruzi i sinu određen je pritvor do 48 sati, a potom će protiv njih biti podignuta krivična prijava. Đanijeva snaja Nina Jezdimirović je, kako saznaje Kurir, puštena da se brani sa slobode jer je u drugom stanju.

FOTO: KURIR

Šta reći..

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)