EKSKLUZIVNO: Druga sezona serije “Ubice moga oca” inspirisana je životom Cece Ražnatović!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Milena Vasić u novim epizodama igra pevačicu sa dvoje dece čiji muž je ubijen u hotelu. Čak se u prvoj verziji scenarija njen lik zvao Beca, pa je promenjen u Biba

Druga sezona hit serije „Ubice mog oca“ inspirisana je životom Cece Ražnatović, saznaje Kurir. Prva epizoda sinoć je premijerno prikazana na novom kanalu Top, a gledaoci uveliko nagađaju da je lik pevačice Bibe rađen po životnoj priči folk zvezde!Ovu estradnu umetnicu, koja je na meti mafije, tumači Milena Vasić, a pri kraju epizode saznajemo da je ona ostala bez supruga, koji je nastradao u jednom hotelu, što je slično tragediji koju je doživela Ceca kad je u „Interkontinentalu“ ubijen njen muž Željko Ražnatović Arkan.

– Uputstvo u scenariju za ovu ulogu bilo je da igram udovicu sa dvoje dece i da je njen muž mnoge zadužio. Pitajte pisca koja pevačica mu je bila uzor – kaže Milena za Kurir i dodaje:

[adsenseyu5]

– Nisam želela da mi iko bude uzor pri građenju lika. Pripremajući se za ovu ulogu, razgovarala sam s drugim ljudima iz tog sveta.

Poznata glumica vrlo je bliska sa Cecom Ražnatović, ali smatra da se ona neće prepoznati u njenom liku.

– Nas dve uopšte ne ličimo. Ceca je mnogo lepša od mene – kaže glumica sa osmehom.

“NE MOGU DA GLEDAM KRETENE U SKUPŠTINI”: Panonski mornar opleo po političarima i izazvao BURNE reakcije

Supruga reditelja Juga Radivojevića smatra da će joj uloga Bibe biti prekretnica u karijeri.

– Navikli su na komičnu Milenu i moj šarm. Reditelji su mi uglavnom davali takve uloge. U seriji nije bitno to što je Biba pevačica, već socijalni i društveni milje kojem pripada – zaključuje Vasićeva.

Milena se u „Ubicama“ pojavila i u prvoj sezoni u poslednjim scenama. Sad je jasno da je Bibina tragična životna priča vrlo slična Cecinoj.

[adsenseyu1]

U prvoj verziji scenarija Biba se zvala Beca, pa je to promenjeno kako se niko s naše estrade ne bi prepoznao. Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Cecom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

HTELA DA SE RAZVEDE: Pomahnitali suprug upucao ženu tri puta ilegalnim pištoljem (INFO)

Na jučerašnjoj konferenciji za medije najavljeno je da će na Top kanalu biti emitovana treća i četvrta sezona hit serije reditelja Gage Antonijevića i scenariste Nataše Drakulić. Prvu epizodu zatvara pevač Šaban Šaulić svojom pesmom „Nemam više nikoga“, a u kafani za stolom pojavljuje se i Aleksandra Kovač.

NOVI SUKOBI NA BALKANU? Miroslav Lazanski objasnio zašto kupujemo rusko oružje (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs,Ljubomir Radanov)

[adsenseyu2]