DVOJICA MUŠKARACA POD DEJSTVOM ALKOHOLA BRUTALNO UBILI DALIBORA (64): Tukli ga po glavi i telu, pa bacili s terase, a potom i u bunar

lovac

Foto: Privatna arhiva, Facebook

Zbog ubistva 63-godišnjeg Dalibora Melvarda iz Daruvara, Županijski sud u Bjelovarunepravosnažno je na zatvorske kazne od 14, odnosno 11 godina osudio Danijela Perkovića (29) i Kristijana Petrana (28), uz obaveznu meru lečenja od alkoholizma.

Presuda sudskog veća doneta je nakon svedočenja sudskih veštaka, kao i saslušanja optuženih, koji su se branili da su 63-godišnjaka ubili u samoodbrani.

Izrečena im je i sigurnosna mera obaveznog lečenja od alkoholizma, koja će se izvršiti u okviru zatvorskog sistema i može trajati do prestanka izvršenja kazne zatvora.

[adsenseyu5]

Prema optužnici Županijskog državnog suda u Bjelovaru, Perković i Petran su pod uticajem alkohola ubili Melvarda u neutvrđeno vreme od 21. do 22. juna u porodičnoj kući u u Daruvaru.

S ciljem da ga usmrte, napali su ga u dnevnom boravku, nogama i rukama udarali po celom telu, a Perković ga je udarao i drvenom letvom, slomili su mu vilicu i naneli ozlede po glavi i telu.

JAKA PORUKA: Ako uzimate kovanice koje nađete na ulici, to znači samo jedno!

Zatim su ga odvukli do kuhinje i kroz prozor s visine od 2,60 metra bacili u dvorište. Potom su ga, dok je još bio živ, bacili u bunar u kojem se Melvard utopio.

DO SMRTI NIJE HTELA DA ČUJE ZA MUŽA ZVONKA BOGDANA: Dramatična sudbina srpske glumice koja je umrla kao beskućnik! (VIDEO) (FOTO)

S obzirom na to da je reč o nepravosnažnoj presudi, osuđenici i Županijsko državno tužilaštvo mogu se žaliti Vrhovnom sudu Republike Hrvatske.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/izvor:Hina)

[adsenseyu2]