DUŠAN SPASOJEVIĆ PLAĆAO ČEDU! LEGIJIN STRIC TVRDI: Bio sam u Šilerovoj kad je rekao “Skloni se u drugu sobu, došlo je Ciganče da mu damo kintu”

Luković

Foto: Fonet

Mihajlo Ulemek tvrdi da je lidera LDP svojevremeno više puta viđao u kući vođe „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića u Šilerovoj, gde je dolazio po novac.

Mihajlo Ulemek tvrdi da je lidera LDP svojevremeno više puta viđao u kući vođe „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića u Šilerovoj, gde je dolazio po novac.

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije i nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, optužio je lidera LDP Čedomira Jovanovića da je svojevremeno odlazio u sedište „zemunskog klana“ u Šilerovoj i da je od vođe te kriminalne grupe Dušana Spasojevića Šiptara dobijao novac!

Ulemek tvrdi da je lično viđao Jovanovića u Spasojevićevoj kući u Zemunu. To zdanje je inače srušeno posle ubistva premijera Zorana Đinđića, kojeg su ubili pripadnici „zemunskog klana“ predvođeni Spasojevićem i Legijom.

Potvrdiće na sudu

– Čedu Jovanovića sam u Dućinoj (Dušan Spasojević, prim. nov.) kući u Šilerovoj video tri-četiri puta. Viđao sam ga krajem 2002. i početkom 2003. godine, stojim iza toga i to mogu da potvrdim i na sudu, mogu da ga pogledam u oči i pitam da li je dolazio tamo – priča Mihajlo Ulemek i priseća se kako je to izgledalo:

“PUKNI ZORO” ORILO SE NA DOČEKU SRPSKE NOVE GODINE U PODGORICI: Delirijum nastao kada se začulo “Oj, Kosovo, Kosovo” (VIDEO)

– Sedimo tamo u Šilerovoj, javljaju da je došao Čeda, a meni Spasojević kaže: „Puki, skloni se u drugu sobu, došlo je Ciganče, brzo će on da ode, samo da mu damo neku kintu.“ Duća je Čedu zvao Ciganče

Jovanović ćuti

Naš sagovornik tvrdi da je kuća u Šilerovoj ulici kasnije srušena do temelja isključivo zbog Jovanovića.

– To mogu da potpišem! Kuća u Šilerovoj je srušena zbog Čede Jovanovića zato što se on bojao da bi tamo mogle da se nađu neke njegove stvari ili snimci na kojima se on vidi – navodi Ulemek.

Čedomir Jovanović juče nije odgovarao na naše poruke.

I drugi ga optuživali – Bracanović: Postoje slike iz Šilerove na kojima je Čeda

Inače, da podsetimo, ovo nije prvi put da je Jovanović optužen da je bio redovan gost u Šilerovoj. To se prethodnih godina više puta čulo i na sudu, pa je tako bivši zamenik načelnika BIA Milorad Bracanović čak tvrdio da postoje i kompromitujuće fotografije iz Šilerove na kojima je lider LDP koji šmrče kokain. I nekadašnji pripadnik JSO Saša Pejaković ispričao je u sudu da je 2001. Čedomir Jovanović, kojeg je tada službeno obezbeđivao, išao kod Spasojevića.

RADITE NON-STOP, A NEMATE PARA: Četiri stvari GENETSKOG SIROMAŠTVA koje odmah morate prestati raditi!

Posle ubistva Đinđića – Vođa „Zemunaca“ urlao zbog rušenja vile

Zdanje u Šilerovoj bilo je u vlasništvu samog vrha „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma. Izgradnja kuće je završena novembra 1999, a rušenje je počelo dva dana posle ubistva Đindića – 14. marta i trajalo je do 27. marta 2003.

POMEN ARKANU: Ceca na Željkov grob došla sa ćerkom i sinom! (VIDEO)

Svedoci-saradnici su kasnije na sudu otkrili da je Spasojević, koji se u to vreme nalazio u bekstvu, nekontrolisano urlao kada je video da je počelo rušenje objekta. Udovice Spasojevića i Lukovića tužile su državu zbog rušenja kuće i tražile odštetu od osam i po miliona evra. Plac na kojem se nalazila kuća je oduzela država.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)