“DUG PRIZNAJEM, ALI JA NEMAM KUD” Isključili mu STRUJU, A IDE ZIMA: Branislav ima 4 dece, nema posao i štrajkuje glađu već danima! (VIDEO)

struja

Branislav Jokić iz Klenja, Foto: Printscreen/YouTube/Mačva Info

Na ovaj korak, kako sam kaže, odlučio se jer su mu radnici Elektrodistribucije isključili struju zbog duga…

Nekoliko dana Branislav Jokić iz Klenja, po više sati svakodnevno, štrajkuje ispred zgrade Opštine Bogatić.

Na ovaj korak, kako sam kaže, odlučio se jer su mu radnici Elektrodistribucije isključili struju zbog duga za koji Jokić tvrdi, da po papirima koje poseduje, iznosi oko 200.000 dinara, a u Elektrodistribuciji mu je rečeno da je u pitanju veći iznos.

– Bez posla smo i ja i supruga, imamo četvoro dece od kojih najmlađe ima 3 godine. Isključena nam je struja, a ide zima. Ovo nema nikakvu političku pozadinu, jednostavno ukazujem široj društvenoj zajednici na svoj problem i probleme mnogobrojnih porodica. Molim ako može da nam se struja priključi i da plaćam tekuću potrošnju, a da po pitanju duga pomogne ko koliko može, bio bih mu večno zahvalan.

-Ja prihvatam da ostatak duga plaćam u ratama, ali smatram da nam struja nije trebala biti isključena, mogao se povesti sudski parnični postupak, pa po donošenju sudske presude je Elektrodistribucija mogla izvršiti naplatu svojih potraživanja. Znam da mnoge porodice teško uspevaju da izmire svoje račune, ne tražim nikakve specijalne privilegije, nisam usamljen slučaj, dug priznajem, ali ja nemam kud, trenutno nemam od čega dug da platim, ne možemo živiti u mraku očekujući predstojeću zimu, rekao je Branislav.

       

(Dnevne.rs/Espreso.rs/izvor: Mačva Info / D.O)