DUDA IVKOVIĆ PROŠAO KROZ PAKAO: Danima tragao za nestalim sinom, a onda u motelu kod Inđije OTKRIO STRAŠNU ISTINU!

košarka

Foto: Tanjug/Nebojša Tejić

Petru Ivkoviću izgubio se svaki trag, trofejni trener posumnjao čak i na otmicu sina, da bi ga posle dva dana pronašao u motelu blizu Inđije u lošem psihičkom stanju

Prava drama odvijala se poslednjih nekoliko dana u porodici proslavljenog srpskog košarkaškog trenera Dušana Ivkovića!

Njegovom sinu Petru (42) izgubio se svaki trag i dva dana se nije javljao bližnjima, niti se znalo šta se s njim dešava.

Potraga

Dušan Ivković je, nakon što je situacija poslala alarmantna, sinovljev nestanak prijavio policiji. Ipak, priča je dobila srećan završetak, pošto je Petar nakon dva dana pronađen u jednom hotelu blizu Inđije.

Agencija za lekove izdala hitno UPOZORENJE SVIM LEKARIMA U SRBIJI: Ovaj lek za pritisak izaziva nemelanomski rak kože! (FOTO)

Prema nekim informacijama, Ivković mlađi je zapao u poslovne nedaće, iz kojih nije mogao lako da ispliva. Navodno je najpre otišao u Novi Sad u želji da reši probleme, a njegov otac je tamo i pokušao da ga nađe.

Međutim, kako je Petar ranije odlazio u jedan motel u blizini Inđije, tamo su ga pronašli, i to u prilično lošem psihičkom stanju. On je nakon toga smešten u jednu privatnu kliniku na lečenju.

Držao lokale u Beogradu

Petar Ivković je ranije držao nekoliko prestižnih lokala u Beogradu, a bio je i poslovno vezan za jedan poznati svetski lanac kafića. Dudin stariji sin rođen je u Beogradu i počeo je da igra košarku u Radničkom sa Crvenog krsta.

Međutim, rano je završio igračku karijeru i kasnije postao menadžer. Ni u ovom poslu nije se dugo zadržao. Završio je menadžment na univerzitetu u SAD.

I RANIJE JE NESTAJAO

Jedan od ljudi bliskih Ivkoviću rekao je za Kurir da ovo nije prvi incident koji je Dušan Ivković imao sa sinom.

DARKO LAZIĆ NE OSEĆA NOGE! Pevač za nesreću krivi samo jednu osobu!

– On je i ranije pravio slične probleme, a uglavnom se sve završavalo na sličan način – rekao je naš izvor.

DUDA: NEMA PROBLEMA

Jedan od najtrofejnijih košarkaških trenera Evrope rekao je za Kurir da je sve u redu sa njegovim sinom.

OTAC IM JE UBIO TRUDNU MAJKU, PA SEBE! TROJE MALIŠANA 8 GODINA ODRASTAJU BEZ RODITELJA: Strahinja, Nemanja i Mihajlo čekaju zimu bez ogreva!

– Nema nikakvih problema, prijatno – bilo je sve što nam je rekao Dušan Ivković.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir / P. Gajić – D. Ignjatović)