Dritan Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom, razgovarao sam sa ljudima (FOTO)

Abavozic

Foto: Screenshot

“Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće”

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović je rekao da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao “sa velikim zadovoljstvom”.

“I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima.

Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni.

PROČITAJTE JOŠ  VLADIKA TEODOSIJE SE OBRATIO SRBIMA NA KIM: Ne prodajte svoja imanja, to je zemlja zasejana kostima naših predaka i zalivena krvlju mučenika! (FOTO)

Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mjestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam.Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće.

Mislim da je crnogorski parlamenta bio dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti”, rekao je Abazović i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine.

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.

 

Dnevne.rs, Vijesti