DRAMATIČNO SAOPŠTENJE: Isidora Bjelica zatvorila SVE naloge na društvenim mrežama i poslala SAMO jednu poruku (FOTO)

spisateljica

Foto: Printskrin/Youtube/Dobro Jutro – Jovana i Srđan

Otkako postoje društvene mreže, spisateljica Isidora Bjelica bila je aktivna na svim. Međutim, sada je odlučila da pozatvara sve svoje naloge, kako na Instagramu, tako i na Fejsbuku i Tviteru.

Ona se obratila samo jednim saopštenjem na sve tri mreže.

– Nalog je zatvoren, hvala svima na druženju, humoru, radosti koje smo delili. Ljubi vas Isi – poručila je ona.

S obzirom na to da nije dala nikakvo detaljnije pojašnjenje, njeni pratioci su se veoma zabrinuli, posebno što se zna da je Isidora u skorije vreme imala velikih zdravstvenih problema, pa joj masovno šalju poruke da joj pre svega žele dobro zdravlje.

S obzirom na to da svoje naloge nije u potpunosti obrisala, već svima na uvid ostavila sve ono što je do sada objavljivala, svi se sada nadaju da nije u pitanju ništa ozbiljno, već da je spisateljica samo rešila da se malo odmori od bitisanja u virtuelnom svetu.

SVAKO VEČE BIH GA POLJUBILA I POŽELELA LAKU NOĆ… A ONDA PLAKALA. ZNALA SAM DA SE JEDNOG JUTRA MOJ BORIS (7) NEĆE PROBUDITI: Vera je ispričala NAJTUŽNIJU ISPOVEST u Srbiji

Poslednje što je delila na svojim nalozima su apeli za pomoć deci oboleloj od neizlečivih bolesti, svoju kolumnu za jedan medij i pozive za radionice koje drži.

(Dnevne.rs/Izvor: Glossy.rs)