DRAMA U VRANjSKOJ BOLNICI: Slepu i nepokretnu baku, majku šestoro dece, nema ko da preuzme iz bolnice (INFO)

ruke

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Pacijentkinju staru 87 godina niko ne želi već nedeljama da preuzme iz Zdravstvenog centra, potvrđeno je “Večernjim novostima”

VRANjE – Pacijentkinju staru 87 godina koja je slepa i nepokretna, niko ne želi već nedeljama da preuzme iz bolnice, potvrđeno je “Večernjim novostima” u Zdravstvenom centru.

Prizor od koga suze kreću na oči, ne ostavlja ravnodušnim zaposlene na Internom odeljenju, koji brinu o ovoj ženi koja je majka šestoro dece. Kažu da je starica ćutljiva i tužna, ali da oni na sve načine pokušavaju da pozovu decu koja žive u Prvoneku planinskom delu nadomak Vranjske Banje.

Jasmina Ristić glavna sestra Zdravstvenog centra u Vranju, kaže da je rad na ovom slučaju u toku , te da je kontaktiran i Centar za socijalni rad.

Zaposleni pričaju da se ovakav slučaj nebrige od strane najbližih ne pamti u ovoj zdravstvenoj ustanovi i da oni veruju daće neko od šestoro dece preuzeti brigu o bolesnoj majci, kojoj je zdravstveno stanje trenutno stabilizovano i nema potrebe za hospitalizacijom.

DARKO LAZIĆ MORA HITNO NA NOGE: Oglasili se lekari iz zemunske bolnice

(Dnevne.rs /Izvor: J.S. Novosti)