DRAMA U STUDIJU! Otac ga je pozvao nakon pojavljivanja u “Talentu” i evo šta mu je rekao! (INFO)

kviz

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Pojavljivanje Dejana Ketića u šou programu “Ja imam talenat” nateralo je suze na oči svim ljudima koji su pratili njegov nastup!

Pojavljivanje Dejana Ketića u šou programu “Ja imam talenat” nateralo je suze na oči svim ljudima koji su pratili njegov nastup!

[adsenseyu4]

On ima jednu od najtežih životnih priča – roditelji su ga ostavili kada je bio beba, pa on detinjstvo pamti po domovima za nezbrinutu decu i hraniteljskim porodicama.

Međutim, iako to nije očekivao, nakon nastupa u “Talentu” Dejanu se javio otac!

Foto: TV Pink

Otac me je zvao pre neko veče i bio je radostan zbog mog učešća u emisiji, nije ni znao da sam ja to pevao za njega. Kad sam mu rekao, baš smo se posvađali.

Foto: TV Pink

Ovaj momak koji ima 21 godinu i živi u Žagubici kaže da nije bilo mnogo ljudi koji su se obradovali njegovom nastupu. Razlog je više nego tužan.

– Ja skoro da i nemam prijatelja, imam jedno, dvoje pravih prijatelja, a nakon emitovanja emisije se javilo hiljadu njih, i ja sam ih pitao: “Gde ste bili do sad?”.

[adsenseyu1]

Nemam nikog, sam sam. Nemam nikog sa kim mogu da podelim tugu koju osećam zbog toga što su me roditelji odbacili – iskreno je rekao Dejan u inervjuu za Pink.rs.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Inače, Dejan je upoznao svoje biološke roditelje i bio je u kontaktu sa njima.

Ja znam svog oca, ali mi ne pričamo. On za mene nije čovek. Kada sam zaradio pare neke, on mi je sve uzeo, a kad sam ja njemu tražio pare, on ne da. Moja majka živi sad u Italiji. Čuli smo se preko “WhatsApp”- a i “Vibera” i rekla je da će pre keru da da jede, nego meni.

Bacila je četiri, pet hiljada evra na pod i pustila da ih pas iscepa. Kaže: “Za njega ima sve, a za tebe ništa. Neka ti da tvoj otac!”. Njih dvoje nisu bili u braku, dobili su me u vanbračnoj zajednici, nisu me ni želeli – rekao je ovaj hrabri momak.

[adsenseyu1]

Inače, Dejan se za “Ja imam talenat” prijavio najviše zbog Stefana Đurića Raste, zbog sličnosti muzičkog žanra kojim se bavi.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]