DRAMA U NIŠU TRAJE VIŠE OD 6 SATI: Žena ne odustaje od samoubistva, policija ODLUČILA da se povuče evo izbog čega (FOTO)

Niš

Foto: Telegraf

Nišlijku S.M. (51) koja je jutros zapretila da će skočiti sa terase stana u kome boravi na petom spratu zgrade u ulici Ive Lole Ribara, policijski pregovarači nisu uspeli da ubede da im otključa vrata.

Više uspeha nisu imali ni njeni rođaci koji su oko 14 sati ušli u njenu zgradu. Sat vremena kasnije, oni su otišli, a kako saznajemo, njen otac koji živi u Vranju, telefonom pokušava da je ubedi da pusti policiju i lekare u stan kako bi bila zbrinuta. Malo pre 16h doneta je odluka da se sve službe povuku s obzirom na to da je S. M. odbila saradnju, a policija nije dobila saglasnost porodice da na silu otvori vrata.

[adsenseyu5]

Nesvakidašnja drama traje od šest sati ujutro, kada je S.M. počela da viče i uznemirava komšije.

Oko 10 sati, oni su pozvali Hitnu pomoć upozorivši da postoji opasnost da će izvršiti samoubistvo jer je izašla na terasu i nastavila da viče.

Ubrzo su stigli i policija i vatrogasci koji su postavili vazdušni jastuk ispred njene terase. Međutim, oko sat vremena kasnije, ona je ušla u stan i od tada sa njom niko nije uspeo da ostvari nikakav kontakt

UŽASNO PROROČANSTVO NEMAČKOG VIDOVNJAKA: Svetski rat je niezbežan i počeće na BALKANU, evo i kako (VIDEO)

U jednom trenutku policiji se sa istim ciljem su se pridružili i njena sestra i još jedan član porodice, međutim, posle izvesnog vremena oni su odustali i otišli.

Vatrogasci su razvukli vazdušni dušek za slučaj da, zaista, skoči.

Njeni poznanici kažu da je rodom iz Vranja, da od porodice ima samo oca, te da je veoma dobrog imovnog stanja. Njen otac je vlasnik menjačnice u okolini Vranja, u ovoj zgradi imaju tri stana. Ona povremeno dolazi i boravi u Nišu.

[adsenseyu1]

– Primetio sam da se čudno ponaša nakon što sam joj prodato te stanove. Stalno je dolazila navodno tražeći još neka dokumenta. Kada bismo se susreli, nekad se smejala, a drugi put se ne bi ni javila. Međutim, nikada ranije nije imala ovakve ispade. Jutros mi je supruga kazala da je čuje kako joj u stanu teče voda, a ona je počela da viče. Govorila je nepovezano, između ostalog je vikala da socijalni radnici treba da imaju veće plate…. – priča Nišlija koji je izgradio stanove koje je S.M. kupila.

dušek

Foto: telegraf.rs

Prema nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je S.M. psihički obolela.

Ulica Ive Lole Ribara je i dalje zatvorena, tamo su tri policijska, dva vatrogasna i jedno vozilo Hitne pomoći. Ispred zgrade su i policijski pregovarači koji pokušavaju da ubede S.M. da im otvori vrata.

UDALA MI SE KUMA IZ UŽICA U NEDELJU: Poklonila sam 200 evra i kutijicu sa BISERIMA, kad ih je videla njena majka, zamalo me izbacila!

Dramu u centru Niša prati i veliki broj građana.

dušek

Foto: telegraf

Ulica Lole Ribara zatvorena je za saobraćaj i za pešake.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: D.R.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]