DRAMA U NIŠKOJ BANJI: Ubistvo u vikendici, policija traga za ubicom (VIDEO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

U Niškoj Banji kod Niša rano jutros se desilo ubistvo u jednoj od vila u ovom turističkom mestu. Kako nezvanično saznajemo ubijen je D.D. (65), vlasnik vile “DND”, a kako “Blic” saznaje njega je ubio jedan recepcioner zaposlen u objektu.Nezvanično se saznaje da se ubica još nalazi u objektu u kojem je počinjen zločini. Utvrđuje se da li je u pitanju i moguća talačka situacija.

Kako saznajemo ubistvo se dogodilo rano jutros, a ubica se još nalazi u vili u kojoj je počinjen zločin!

Kako nezvanično saznajemo, motiv ubistva je ljubomora. Vlasnik vile bio je zainteresovan za devojku koja se zabavlja sa recepcionerom i on je zbog toga iz pištolja ubio svog šefa.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mesta, policija je blokirala ulaz u Nišku banju i opsadno je stanje, a ne može se prići ni vili u kojoj se dogodio zločin.

[adsenseyu4]

Saobraćaj u glavnoj ulici je obustavljen, a naoružani policajci su svuda oko vile.

Iz daljine se nekoliko sati čula policija koja je preko megafona pokušavala da uspostavi komunikaciju sa osumnjičenim za ubistvo kako bi ga naterala da se preda. Na lice mesta stigle su i njegova sestra i devojka, i policija je i preko njih pokušavala da uspostavi komunikaciju za ubicom, međutim on se nije odazivao.

https://www.youtube.com/watch?v=OKwLDX7pW_U

Iako se u prvi mah nije znalo da li u vili ima još nekoga sem ubice i da li je u pitanju talačka situacija policija je zvanično rekla da u vili nema gostiju.

Na lice mesta oko 10.25 stigli su pripadnici Žandarmerije.

[adsenseyu5]

Prvo je Žanradmerija pod punom ratnom opremom prišla vili, pa su se začule dve detonacije, najverovatnije od šok bombi, pa je ekipa Hitne pomoći brzo došla na lice mesta.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mesta, odmah nakon upada čuli su se glasni povici: “Hitna, hitna, brzo unutra!” Nakon čega je ekipa hitne pomoći utrčala u vilu.

Glas pregovarača se više ne čuje, Hitna pomoć je u vilu unela nosila i posle nekoliko minuta iznela jednu osobu na njima.

Uskoro opširnije…

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor:B.J./Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]