DRAMA U MAKIŠU NA LINIJI 92: Vozač zaustavio autobus i rekao da je lice sa poternice u vozilu i da niko ne mrda dok ne dođe policija

Makiš

Foto: Čitalac Telegrafa

Prava drama odigrala se sinoć oko 22 časa, kada se vozač autobusa na liniji 92 zaustavio na Makišu i obratio se putnicima rečima da “mora da stane i sačeka policiju, jer je upravo u tom vozilu lice za kojim nadležni tragaju“.

Kako se sve odvijalo, ispričala nam je Marija, devojka koja se našoj redakciji javili sa ovom paničnom pričom, pomalo uplašena i šokirana.

– Vozač je odjednom stao, rekavši da je obavešten da je u autobusu neko za kim policija traga, kriminalac, te on mora da čeka. Pa kada stignu policajci, onda će krenuti. Rekao je i da će nas policija pretresti – rekla je Marija za “Telegraf”.

Putnici su potom počeli da negoduju, govoreći da ih to ne interesuje, psujući mu majku.

Foto: Čitalac Telegrafa

– On se svađao sa njima, ali je ubrzo nastavio put normalno, trasom kojom i inače ide. Nije bilo ni policije, ni potere – kaže naša sagovornica.

OVAJ PRIZOR JE POTRESAO SRCA SVIH BEOGRAĐANA: Devojka je stala pored prosjakinje, nešto su pričali, a onda su se čvrsto zagrlile (FOTO)

Ona je dodala i da nije sigurna da li je stariji čovek za volanom autobusa bio malo željan pažnje, akcije i drame ili je pak senilan, možda pripit, ali činjenica je da je istraumirao sve putnike koji su se našli u autobusu broj 92.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)