DRAMA U DOMU KARLEUŠA – TOŠIĆ: Jelena OSTALA BEZ GLASA, lekari porodici SAOPŠTILI OVO!

sahrana

Foto: Printscreen/youtube/Srbija Danas

Jelena Karleuša i dalje se bori sa ogromnom tugom koju oseća zbog gubitka majke Divne Karleuše, a koliko je njeno stanje ozbiljno pokazuje i činjenica da je od prevelikog bola ostala bez glasa!

Svedoci smo toga kako je JK izgledala na dan sahrane svoje majke. Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti sa tim. Pevačica se dan nakon sahrane osećala neznatno bolje, ali je i dalje pod velikim stresom. Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se voditeljka prethodnih dana osećala bolje i ništa nije ukazivalo na to da će preminuti.

– Jelena skoro dva dana nije mogla ništa da govori, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, posle sahrane malo je došla sebi, ali joj se na trenutke vrati problem sa glasom. Iako bi nešto želela da kaže, ne može to da izusti, počne da zamuckuje ili uopšte nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali lekara, koji ju je posetio nakon sahrane – kaže izvor za “Kurir”.

ADVOKATICA JE UBOLA DARKA NOŽEM, A ON POVUKAO NEOBIČAN POTEZ: Ovo su reči kojima je izenadio sve u tužilaštvu

Pevačica nije ništa pričala sa doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

– I pre nego što je video Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može da kontroliše i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to je potrebno još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i da moraju da joj budu velika podrška u ovim trenucima – nastavlja izvor i dodaje da će Karleuša , po savetu lekara, na kratko napustiti Beograd.

– Budući da je ovde uspomene vežu za Divnu i da je sve to sveže, doktor je posavetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena promeni sredinu. Nije važno gde će je odvesti, a najpoželjnije bi bilo na neko mesto puno prirode i gde je mirno, jer je njoj to sada najpotrebnije – završava izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)