DRAMA PORODICE RADOSAVLJEVIĆ TRAJE 48 SATI: Majka ne zna ni šta da misli

nestao

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Urošu Radosavljeviću, njegova majka moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici

Uroš Radosavljević (23), nestao je u petak uveče nakon što je oko 22 sata izašao iz kuće, i prema rečima njegove majke Vere, još uvek nije pronađen.

– Njegovi drugari, naša rodbina, svi smo uključeni u potragu i češljamo teren gde je pronađen čamac i ostrvca koja su u blizini. Zasada nema nikakvih novosti a nema indicija ni da se utopio, niti da je negde isplivao – kaže Uroševa majka za Blic.

Porodica je sa njim poslednji put kontaktirala sat vremena nakon što je izašao iz kuće u petak. Od tada mu se gubi svaki trag.

UBIO SE ZBOG DEVOJKE?! Prijatelji mladića koji je pronađen mrtav u Moravi iznose nove DETALJE!

Kako je njegova majka ispričala, te večeri kada mu se gubi svaki trag, Uroš je bio na reci i njegov čamac je kasnije pronađen na gročanskoj Adi. Zbog toga prijatelji, porodica i rodbina nestalog mladića neprestano pretražuju ovo područje do duboko u noć.

– Pretražili smo i banatsku stranu Dunava, ali ništa nismo pronašli. U kontaktu smo sa policijom i znam da i oni sve čine kako bi ga pronašli. Nema indicije da se utopio i nema indicije da je isplivao. Ne znam ni šta da vam kažem, ne znam šta da mislim – priča nesrećna majka.

Prema Verinim rečima, Uroš je povremeno znao da izlazi sa prijateljima na vodu, iako nije bio strasni pecaroš. Na sebi je u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je.

PROFESOR DOKTOR SERGEJ BUBNOVSKI: Imunitet se može obnoviti sa 15 sekundi, a evo i kako

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Urošu Radosavljeviću, njegova majka moli da se javite na broj telefona 062/507-201 ili najbližoj policijskoj stanici.

       

(Dnevne.rs/izvor: Blic.rs)