DRAMA NE PRESTAJE: SEVERINA NE DA SINOV PASOŠ?! Zarobila malog Aleksandra u Hrvatskoj!

PAR

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Instagram/youtube

Pevačica Severina Kojić, koja je presudom hrvatskog suda ostala bez starateljstva nad Aleksandrom, sinom koga ima sa biznismenom Milanom Popovićem, ne da pasoš detetu, sprečavajući ga i da ide na odmor sa školom i da vidi rodbinu van Hrvatske!

Neverovatan potez Severine nikome nije jasan, pogotovo jer su ona i Milan u bezbroj navrata razmenjivali taj pasoš – kada god bi sa detetom neko od njih putovao van Hrvatske.

U nedostatku normalnih objašnjenja, ovo jedino može da se tumači pokušajem sabotiranja odluke suda koji je presudio da je ona nemarna majka i dodelio Aleksandra ocu na staranje.

Takođe, vrlo je verovatno da pevačica ovime želi i da napakosti bivšem suprugu, ali to radi na podmukao i bezobziran način, šteteći najviše interesima sina – zbog ovog njenog poteza Aleksandar ne samo da ne može da ide na odmor sa decom iz svoje škole, nego mu je i uskraćena mogućnost da vidi braću u Srbiji!

Gastarbajter Marko iz Beča: Posla nema, ološi varaju i majku prodaju za 10€

Milan Popović je preduzeo sve akcije u skladu sa zakonom kako bi zaštitio interese deteta, odnosno kako bi Severina predala sinovljev pasoš, što je dužna da uradi po presudi suda.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Srpski telegraf)