DRAMA NA ULAZU U GRČKU! 10.000 Srba i Makedonaca čeka satima, došlo i do TUČE! (FOTO)

tuca

Foto: Izvor: Plusinfo.mk /printskrin kurir

ZAGREBAČKI „JUTARNJI LIST“: Kolindin šou na Vučićevoj inauguraciji (INFO)

Danas je na Evzoniju došlo čak i do tuče!

Duge kolone vozila danas su se formirale od jutarnjih sati, a vozači mahom iz Makedonije i Srbije čekaju i po nekoliko sati da pređu granični prelaz Bogorodica i uđu u Grčku.

[adsenseyu4]

“Ovakve situacije nikome ne donose dobro. U današnje vreme se bar zna otprilike kada se mogu očekivati gužve na granicama. Birajte alternativne prelaze, izbegavajte vikende ili strpljivo sačekajte.

POSLEDNJIM DAHOM PROKLEO JUGOSLAVIJU: Tajna služba SFRJ snimila Titove poslednje reči! (INFO)

Nema treće solucije…”, objavljeno je na Fejsbuk stranici Grčka info, uz fotografiju samog incidenta.Na istoj stranici objavljeno je i iskustvo Beograđanke koja je na granici čekala čak tri sata.

“Mi smo iz Beograda za Toroni pošli u 23:40, bili na makedonsko grckoj granici u 6:40 jutros, upali u ovu gužvu o kojoj svi pričaju čekali smo tri sata da pređemo.

Nakon toga velike gužve na obilaznici oko Soluna, na putu ka Nea Mudanji i u delu pre i posle Nikitija.

[adsenseyu5]

Stigli smo u Toroni posle 13h vožnje sa dve kraće pauze od desetak min za sipanje goriva. Evo nas sada posle odmora krećemo na divnu plažu”, napisala je ona.

Makedonske pogranične službe su saopštile da između 10 i 15.000 ljudi čeka da uđe u Grčku.

IMATE VOZAČKU DOZVOLU MINIMUM 3 GODINE? Kanada zove zainteresovane i NUDI PAPIRE, plata je 60.000 dolara godišnje – EVO O ČEMU SE RADI!

I grčke i makedonske pogranične službe rade normalno i punim kapacitetom, ali navode da su razlozi za uvećan priliv vozila i putnika letnji odmori i produženi vikend.

Oni očekuju da se situacija normalizuje u popodnevnim satima.

(Dnevne.rs /Kurir/ Izvor: Sloboden pečat)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]