DRAMA NA NEBU! PTICA ULETELA U MOTOR AVIONA U KOME SU BILI PEVAČI! Miroslav, Seka i Jadranka sledili se od straha

motor

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pri povratku s nastupa u Cirihu Ilić, Aleksićeva i Barjaktarovićeva pola sata bili u agoniji jer su čuli da je motor aviona promenio zvuk i počeo da krči

Miroslav Ilić, Jadranka Barjaktarović i Seka Aleksić doživeli su pravu dramu na letu iz Švajcarske za Beograd kad je ptica uletela u motor aviona.

Incident se, kako nam je otkrio izvor koji se zadesio na letu dogodio kad su se pevači vraćali s nastupa u Cirihu.

Deca plakala

– Ovakvi incidenti mogu da izazovu ozbiljne probleme, ali, na sreću, to ovog puta nije bio slučaj. Putnici su se ukrcali na avion, koji je poleteo u tačno predviđeno vreme. Ništa nije ukazivalo da nešto može da krene po zlu. Na tom letu su bili i pevači Jadranka, Miroslav i Seka, kao i menadžer Ace Pejovića i Aleksandre Prijović Danijel Blaško. Udobno su se smestili, a stjuardese su, po običaju, izvršile sve neophodne provere. Sva mesta su bila popunjena i avion je lepo krenuo s piste – priseća se naš sagovornik.

On kaže da je haos na nebu nastao 20 minuta nakon poletanja.

– Jasno se čulo da je motor promenio zvuk. Počelo je da krcka i krči i bilo je vrlo neprijatno to slušati. Odjednom je pilot promenio pravac kretanja i putnici su se uspaničili. Deca su počela da plaču, putnici da se vrte i tih nekoliko minuta, dok se osoblje leta nije obratilo putnicima, bilo je baš napeto. Tada je kapetan počeo da govori i rekao da će zbog tehničkih problema avion biti prinuđen da se vrati na pistu. Nikome nije bilo svejedno i svi su želeli da što pre budu na sigurnom tlu. Iako su stjuardi i stjuardese pokušavali da kontrolišu situaciju, videlo se da je situacija ozbiljna i da su u panici – priča naš sagovornik.

PREDOZIRAO SE DEČAK (14) IZ NIŠA: Pobegao od kuće, našli ga na ulici drogiranog i bez svesti

Ni pevačima, prema njegovim rečima, nije bilo svejedno.
– I oni su se uspaničili. Nisu dramili niti ustajali sa svojih mesta, kao što su to neki radili, ali se videlo da su u strahu. Pola sata je trajala drama na nebu. Kad je avion sleteo, svi su aplaudirali. Na kraju je pilot saopštio da je u motor aviona uletela ptica i da je avio-kompanija obezbedila drugi avion za povratak. Oni putnici koji zbog straha nisu želeli da nastave putovanje ostali su u Cirihu, ali Seka, Miroslav i Jadranka su se vratili drugim avionom i na tom letu je sve bilo u najboljem redu – završava naš izvor.

Bez komentara

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačima, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Lj8ljana Stanišić)