DRAMA NA MALTI: Srbin dva dana bio zarobljen u PEĆINI bez vode i hrane!

more

Foto: Pixabay

Srbin Marko Petrić (21) i njegov drug Nik Džonson (19) samo pukom srećom preživeli su nakon što su dva dana bili zarobljeni u pećini bez hrane i pića. Dvojica mladića nestala su u subotu ujutro na Malti, a u potragu su se uključili helikopteri, dronovi, čamci i ribari

Kada su ih već otpisali posle dva oluja dana, desilo se čudo. Iscrpljeni, ali živi, drugovi su spaseni.

Milojko pitao Britni Ris – da li spavaš mirno? Amerikanka BEZ DLAKE NA JEZIKU odgovorila i njemu i Ivani Španović (FOTO)

– Hvala svima, hvala, prijatelji. Sada smo dobro, više ne moramo da pijemo mokraću – napisao je Nik Džonson na Fejsbuk profilu.

[adsenseyu5]

Nesvakidašnja drama sa srećnim krajem desila se nakon što su dvojica mladića sa biciklima otišli do jedne litice i rešili da se okupaju na moru. Spustili su se niz strmu stenu, ali kada su ušli u more, vreme se naglo pogoršalo.

– Počeo je da duva jak vetar i pojavili su se ogromni talasi. Jaka morska struja počela je da ih vuče na pučinu, daleko od ostrva, u sigurnu smrt. Mladići su se snašli, dosetili su se da u blizini u steni postoje tri pećine. Nekako su uspeli da se dokopaju jedne od njih – kaže portparol malteške policije.

“OVO SE ZAPRAVO DESILO”: Sjajnom KARIKATUROM umetnik iz Doboja opisao krađu medalje Ivani Španović (FOTO)

Sreća u nesreći je što je jedan ribar na stenama video dva ranca u kojima su pronađeni odeća i mobilni telefon. Nedaleko odatle, nađena su i dva bicikla, ali od mladih avanturista nije bilo ni traga ni glasa.

Mladići su posle dva dana pokušali da se popnu iz liticu, a kada ih je ugledao lokalni ribar, on je pozvao policiju.

Da li je u redu ODBITI kumstvo?

Mladići su spaseni, zbrinuti su u lokalnoj bolnici. Iscrpljeni su ali nisu životno ugroženi.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Srpski Telegraf)

[adsenseyu2]