DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Nataša Bekvalac završila u BOLNICI! (INFO)

pevacica

Foto: Instagram/bekvalceva

Samo joj odjednom pozlilo

Nataša Bekvalac preživela je pravu dramu kada joj je pozlilo u Crnoj Gori.

Naime, ona je ceo jul provela radno na primorju u Crnoj Gori, a kada bi uhvatila nekoliko dana slobodno, dolazila je u Beograd da vidi ćerke.

Ipak, Nataši se upala grla pretvorila u ozbiljan zdravstveni problem, koji je zahtevao pregled i terapiju, tim pre što je muče i jake glavobolje.

– Imala je koncerte i po nekoliko dana zaredom. Poslednji nastup je u julu imala u Igalu. Bilo je fantastično, ali kada je te noći stigla u Rafailoviće, zbog iscrpljenosti je kolabirala i završila na infuziji – kaže izvor za magazin “Svet” i dodaje:

NAJTEŽI OBLIK KANCERA – TUMOR NA MOZGU! SRPSKI NEUROHIRURG DANICA GRUJIČIĆ: Za njega ne postoji preventiva, kad primetite ove simptome, odmah se javite LEKARU!

– Nakon primljene infuzije, lekar joj je savetovao da miruje nekoliko dana, da snimi glavu i uradi analize krvi. Nakon toga, ona je uzela kartu za Beograd i otputovala ranije nego što je planirala. Dok čeka rezultate laboratorijskih analiza, ona je u Novom Sadu – završava izvor.

Inače, ako lekari budu rekli da je sve u najboljem redu, Nataša se vraća u Crnu Goru, gde je očekuje serija novih nastupa.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Svet, A.K.)