DRAGANA UMRLA U NAJTEŽIM MUKAMA: Monstrum joj sipao u usta sonu kiselinu dok je bila živa!

ubica

Policija iz tog razloga nije mogla da utvrdi uzrok smrti, pošto je sona kiselina bukvalno pojela unutrašnje organe nesrećne devojke

ZAJEČAR – Nezvanični rezultati obdukcije pokazali su da je osumnjičeni za ubistvo Dragane Ćirić, prvo pretukao devojku, pa dok je bila omamljena i živa, u usta joj sipao sonu kiselinu. Policija iz tog razloga nije mogla da utvrdi uzrok smrti, pošto je sona kiselina bukvalno pojela unutrašnje organe nesrećne devojke.

[adsenseyu4]

Dragana Ćirić (18), učenica četvrtog razreda Srednje ekonomske škole u Zaječaru, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana nađena je mrtva! Telo devojke otkriveno je u četvrtak rano ujutru, iza ponoći, a ubistvo je na saslušanju priznao Čedomir Đurić (66) iz Zaječara.

Mrtva srednjoškolka nađena je kod brane za navodnjavanje iznada sela Salaš, na teško dostupnom putu.

– Đurić je na početku saslušanja negirao zločin, kao i da ju je 8. decembra vozio kolima – rečeno nam je u MUP Zaječar.

[adsenseyu4]

– Međutim, kako su snimci sa kamera postavljenih u gradu potvrdili sa su viđeni zajedno, a onda u vozilu nađena kosa čiji je DNK nalaz potvrdio da pripada nestaloj devojci, on je na kraju priznao da ju je tog dana povezao prema Salašu.

U kolima su razgovorali o tome da ona preuzme brigu o Čedomiru i njegovoj supruzi, u zamenu za nasledstvo, kada je došlo do svađe.

Nezvanično saznajemo da postoji sumnja da je nesrećnu devojku Čedomir ubio od batina, a zatim telo bacio kod brane, u vodu.

Inače, Dragana je poreklom iz Velikog Jasikova, sela nadomak Zaječara. Živela je sa očuhom i majkom. Bila dobar đak, vredna, kao dete bi, po pričama komšija, čuvala ovce i učila. Imala je momka sa kojim je neko vreme bila u vezi.

(novosti)