DOŽIVELA KOLAPS: Kija Kockar hitno završila u Urgentnom! (INFO)

Kockar

Foto: printscreen/instagram/kija.kockar.rules

Kristina Kija Kockar hitno je prebačena u Urgentni centar juče u ranim jutarnjim satima nakon što joj je pozlilo u stanu njene kume Vanje.

Kiji je imunitet drastično pao i doživela je kolaps. Kristina kuma, koja je, na sreću, bila pored nje, uspela je da je odvede do automobila i odveze do Urgentnog centra.

– Sve je počelo kada je došla iz studija gde je snimala pesmu, rekla je kumi da se oseća loše i da ima vrtoglavicu. Ubrzo se požalila na mučninu i druge tegobe koje su postajale sve ozbiljnije, pa su se uputile u bolnicu.

Tamo su joj urađene sve pretrage, snimanje rada srca, analiza krvi, pregledali su je dežurni lekari. Ustanovljeno je ima tahikardiju, a da su mučnine izazvane pojačanom nervozom želuca. Sve je to od stresa i obaveza koje ima poslednjih dana – priča izvor.

Kockareva je u dnevnoj bolnici na odeljenju infektivne klinike ostala nekoliko sati, a nakon što joj je propisana terapija, puštena je na kućno lečenje.

zadrugarka

Foto: promo

– Doktori su joj dali infuziju u kojoj su kokteli vitamina da bi vratila snagu. To je brzo delovalo, već posle dva sata bila je na nogama.

Onda ju je ponovo pregledao lekar i savetovao joj da pije što više tečnosti, da se odmora češće i da smanji obaveze. Njoj je neophodan odmor što pre, da se izoluje od svega.

Rekla mi je da će najverovatnije krajem jula ili u avgustu otići negde na more i da bi joj to najviše prijalo- priča dalje izvor. Kijina kuma potvrdila je da je učesnici rijalitija pozlilo.

– Kija se ne oseća dobro, njen telefon je kod mene. Ja sam je dovela u Urgentni – napisala je ona novinarima.

(Dnevne.rs /Kurir/Izvor: Blic)