“Dosta ste vi mene hapsili” Ukrao policijski automobil, divljao po Borči i sve to prenosio uživo na društvenoj mreži (VIDEO)

krađa

Foto: printscreen/fejsbuk

Muškarac iz Borče šokirao je javnost kada je na svom Fejsbuku emitovao uživo kako ulazi u policijski automobil, a potom ga i voza po kraju.

– Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide – kazao je on, dok su ga u komenatarima “bodrili”, piše Informer.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, njemu je ključeve službenog automobila dao policajac koji je prilikom njegovog divljanja ulicama sedeo na zadnjem sedištu. 

IVICA DAČIĆ: Bruka i blamaža prištinske delegacije u Njujorku

Kako se vidi na snimku reć je o muškarcu S.Ž. koji u Borči važi za lokalnog “mangupa” i koji je, kako sam kaže, oduvek želeo da provoza policijsko vozilo.

Na početku snimka vidi se kako muškarac sa ključevima prilazi automobilu, ulazi u njega i startuje vozilo. Kako se čuje, jedva je čekao da proba kako je to voziti policijski automobil.

– Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide – priča S.Ž.

Da stvar bude luđa on je sve to prenosio uživo na društvenoj mreži Fejsbuk. Kada je startovao vozilo, pokušavao je da upali sirenu kako bi “imao potpuni ugođaj”. U komentarima na snimku se vidi kako ga prijatelji podržavaju, ali i kako ima onih koji govore da je “lud”.

U jednom trenutku mu je vožnja dosadila, pa je skrenuo u uličicu, ostavio vozilo, a pre izlaska je ipak uspeo da upali sirenu i uznemiri stanovnike ovog mesta.

Sudeći prema snimku, to što je vozio službeni automobil nije jedini prekršaj koji je napravio, već nije bio ni vezan, što dokazuje zvuk koji opominje da pojas nije na mestu.

Policija je ubrzo uhapsila bahatog “mangupa”, ali i policajca čije je službeno vozilo bilo u pitanju.

Kako se saznaje, oni nisu bili u pijanom stanju.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs/Informer)