ĐORĐE DAVID “ODGOVORNO TVRDI”: Supruga Mike Aleksića nije znala šta se dešava

pevač

Foto: Printscreen/instagram

“Mala Radulovićka je doživela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila”

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznele bolne detalje o silovanju i zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole glume. Uz to, Đorđe je sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega sa klase na Akademiji.

“Meni je Mika posle mog pokojnog oca bio prvi autoritet. Ovo je pakao za mene. On je za mene bio heroj mog sazrevanja i ne kapiram šta se desilo u njegovoj glavi da dođe do ovoga”, počeo je Đorđe David, a zatim dodao da se čuo sa Biljanom nakon što je Mika Aleksić priveden, te da tvrdi da ona nije znala ništa o zlostavljanju.

“Rekao sam joj da na mene može da računa 24 sata. Mala Radulovićka je bila kod Biljane na klasi, znam je od 14. godine i odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala. Neki kažu da ne postoji šansa da ne saznate tako nešto, ali postoje ljudi koji vode dvostruki život”, tvrdi Đorđe David.

PROČITAJTE JOŠ

Sramotna izjava voditelja zaprepastila srpsku javnost: ”NIJE ISTO DA TE SILUJE LEGIJA I DA TE SILUJE MIKA ALEKSIĆ” (VIDEO)

“Mala Radulovićka je doživela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila. Postoji ono što se zove poverenje i verovanje a nikada možda ne upoznamo osobu preko puta sebe. Ne želim nikada da izneverim svoju suprugu i ćerku, i bilo koju prijateljicu. Sud će reći svoje, jedva čekam razrešenje”, završio je David, navodi “Blic”.

 

(Dnevne.rs/B.92)