DOKTORKA DARIJA: Izlazak na izbore nije predstavljao opasnost

doktorka

Foto: Tanjug

Doktorka Darija Kisić Tepavčević istakla je u emisiji Hit tvit na TV Pink da su na izborima poštovane sve mere prevencije i da prozivke na račun toga znaju da zabole.

Ona je odgovarala na pitanje koje se tiče prozivki oko toga da li su izbori doneli novo povećanje zaraze.

– Preduzete su sve mere predostrožnosti. Izlazak na izbore nije predtavljao opasnost opasnost. Ne možemo to na taj način da gledamo. Poslednjih nedelja i meseci samo razmišljamo o ovom virusu. Jako mi je bitno da su se taj dan poštovale sve mere prevencije, ne samo koronavirusa već svih kapljičnih infekcija. E sad to dovođenje u vezu tih događaja i povezivanje sa koronom, o tome ne treba da se priča. Ljudi objetivno žele da vide rezultate. Prethodnih godina vidimo koji broj domova zdravlja i medicinskih objekata je izgrađen – rekla je ona.

NESTOROVIĆ: Ovo je najrizičniji trenutak u kojem možete da se ZARAZITE koronom!

Kako je istakla, najbitnije joj je da je država reagovala brzo kada je sve počelo.

– Država je na vreme reagovala kada je krenula korona i to je najbitnije. Bitno je da su odmah nabavljeni respiratori i otvorene privremene kovid bolnice. I onda kada krenu ovakve kritike to vas zaboli, ali narod je prepoznao borbu države a virusom.. Što se tiče korone velik broba nas očekuje.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas)