DOKAZI I SNIMAK: Oglasila se Slađana Tomašević nakon incidenta u njenoj zgradi

voditeljka

Foto: Printscreen/RTS

Slađana Tomašević, voditeljka RTS-ove “Beogradske hronike”, oglasila se po prvi put nakon incidenta sa svojim komšijama u zgradi, kada ju je jedna od komšinica ošamarila.

Čitava prašina podigla se oko incidenta koji se pre oko dve nedelje dogodio na Dorćolu, a voditeljka je nakon zadobijenog šamara završila u Urgentnom centru.

Nju je udarila ćerka predsednika skupštine stanara Bore Kuzmanovića, nakon što je, prema rečina komšija, pocepala papir sa oglasne table koji se ticao sastanka skupštine stanara. Na sastanku je, objašnjavaju komšije, trebalo da se razgovara o navodnoj nelegalnoj dogradnji stana voditeljke. Stanari navode da ju je Kuzmanović, inače ugledni profesor, pitao “Zar ćeš opet da cepaš papire Slađana?”, a ona mu je odgovorila “Pocepaću ga, ko mi šta može?” i nastavila da viče.

NA PRVI ZVUK GRMLJAVINE: Srpski meteorolog Nedeljko Todorović otkriva gde i kako da se sklonimo

– Na žalost, tačno je da se incident dogodio, naravno da sam o tom događaju odmah obavestila nadležne državne organe. Po nalogu Tužilaštva, uzeti su svi potrebni dokazi kao i video snimak sa sigurnosnih kamera zgrade, gde se više nego jasno vidi sam dogašaj. U vezi sa tim, nadležni organi rade svoj posao, i ja ne bih ništa dalje komentarisala. Sve ovo nanelo je nemerljiv stres mojoj porodici i meni – kazala je Tomaševićeva.

Ona je potvrdila i da u zgradi radi nadogradnju, ali je podvukla i da je sve to po zakonu.

– Što se tiče “pomenute nadogradnje”, želim da naglasim da je sve urađeno u skladu sa zakonom i uz sve potrebne dozvole i saglasnosti, koje sam “ako je to uopšte nekome bitno”, čekala više od 9 godina. Svesna svoje odgovornosti i posla kojim se bavim, nikada ne bih uradila ništa što je u suprotnosti sa bilo kojim zakonom – navela je voditeljka.

Ona je osudila nasilje i kazala da će sukob rasvetljiti nadležni organi.

POSETA U SPUŠKOM ZATVORU: Ombudsman pitao Saru Vidak šta se desilo, njen odgovor je malo neobičan

– Kao osoba koja se bavi javnim poslom osuđujem svaki vid nasilja kako fizičkog tako i psihičkog.Ovim povodom više neću davati izjave, kako bi nadležni organi u skladu sa zakonom neometano mogli da obave svoj posao – kazala je Tomaševićeva.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)