“DOGODINE U PRIZRENU”: Beogradski sindikat poslao PORUKU posle cenzure na jutjubu, o kojoj bruji cela Srbija!

BS

Foto: YouTube/Printscreen/Београдски синдикат

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pesme “Dogodine u Prizrenu”, a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Kako navode u poruci dostavljenoj medijima, od izlaska pesme “Dogodine u Prizrenu”, primili su veliki broj “predivnih i emotivnih poruka” koje za njih predstavljaju najveću vrednost i nagradu.

– Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pesma izuzetno dopala monasima i starešinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu – navodi se u poruci BGD sindikata.

ISPOVEST NADE KOJA JE NAŠLA OSTAVLJENU BEBU NA PRAGU CRKVE! Šetala sam psa, čuli smo neke zvuke! Još sam uzbuđena, ne razumem takav čin! (INFO)

-Medijima su zahvalili na pažnji i podršci koju su im posvetili “u trenucima kada smo bili žrtve perfidne cenzure od strane Jutjuba”. Medijima su uputili i izvinjenje zbog odluke da ne daju izjave, uz obrazloženje da su sve što im je “na srcu i u pameti” rekli svojim stihovima.

– Srećni smo zbog činjenice da je naša muzika uspela da podigne poljuljanu nacionalnu čast i ponos našeg naroda i prevaziđe razne podele koje nas godinama uništavaju – poručili su članovi Beogradskog sindikata.

(Dnevne.rs/Izvor: Tanjug)