Doček SRPSKE NOVE GODINE u Puli: Domom HRVATSKIH BRANITELJA oriće se hitovi Bore Drljače (FOTO)

pevač

Foto: Wikipedia/Dungodung/Tviter/janko_matko

Ko god da kaže da na relaciji Hrvatska-Srbija postoje povremene netrpeljivosti, nije u pravu, jer kako drugačije objasniti to što će izvođač narodne muzike Bora Drljača za Srpsku Novu godinu nastupiti u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Doček za 10.000 Srba organizovalo je Udruženje Srba iz Istre, a čitavo zadovoljstvo koje uključuje muzički performans uz pratnju orkestra i svečanu večeru, koštaće 240 kuna, odnosno skoro 4.000 dinara.

Hrvatska javnost je pokazala svoj stav uoči novogodišnje noći, kada su na ulicama Zagreba zasvirali trubači iz Guče, tako da ostaje da se vidi kako će odreagovati kada vide plakat koji promoviše Borin doček pravoslavne Nove godine.

– Pa ja sam više nastupao u Hrvatskoj nego u Srbiji. Istra je to, to je država u državi. Tamo sam pevao na bezbroj zborova i vašara i uvek vlada veliko interesovanje! Tako je i sada. Nema mesta za svađe i ratovanje, samo za ljubav i veselje – zaključio je Drljača.

IRAČANIN PREKO SRBIJE POŠAO U NEMAČKU KOD BOLESNOG BRATA: Carinik na Gradini čim je ugledao rezervni točak pozvao je pojačanje (FOTO)

Šta vi mislite o ovoj ponudi, napišite nam u komentarima.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)