DOČEK: Pogledajte snimak napada Albanaca na Vučićevu kolonu! (VIDEO)

albanci
Objavljen je snimak na kom se vidi kako grupa Albanaca šutira automobile u koloni u kojoj je tokom jučerašnje posete Kosovu bio i srpski premijer Aleksandar Vučić.
Premijer je istakao da je veoma zadovoljan posetom Kosovu i da je svuda bio lepo dočekan, a Albancima koji su pokušavali da provociraju poručio je da šalje poruku mira a ne sukoba.
“Neki su mi upućivali pogrdne reči, šutirali automobil misleći valjda da je noga jača od kola, nadam se samo da ih noga nije zabolela”, kazao je Vučić dodavši da je “ponosan na ponašanje srpskog naroda i na njegovu civilizovanost”.
[adsenseyu5]
Predsednik Vlade Srbije poručio je onima koji su pokušali da ga isprovociraju da će im nabaviti knjige kako bi se naučili lepom ponašanju.
Dok je davao izjave u porti manastira Gracanica, novinari albanskih medija uputili su Vučiću provokativna pitanja poput onih kada će se Srbija izviniti za dešavanja na Kosovu i kada će priznati nezavisnost Kosova.
Na pitanje o priznavanju nezavisnosti Kosova, predsednik Vlade Srbije je odgovorio pitanjem albanskom novinaru “da li je to njegov veliki san”, nakon čega je dodao da ne želi da odgovara na “neozbiljna” pitanja.

ALBANCI NAPADALI SRBE NA KOSOVU:

Išli da pozdrave Vučića, dobili kamen u glavu!

Grupa Albanaca kamenovala je autobus pun Srba, koji su pošli u Gračanicu da pozdrave srpskog premijera. Autobus su obezbedile vlasti četiri opštine sa severa Kosova, a u napadu, srećom, nije bilo povređenih

[adsenseyu4]

Autobus s građanima koji su išli u Grčanicu da pozdrave premijera Srbije Aleksandra Vučića, kamenovala je grupa Albanaca na putu Priština-Kosovska Mitrovica kod mesta Gazimestan, objavljeno je danas.

– U napadu je autobus oštećen, ali niko nije povređen – potvrdio je za Televiziju Most predsednik Privremenog organa Zvečana Dragan Nedeljković.

Vlasti četiri opštine sa severa Kosova obezbedile su autobuse za sve građane koji su juče išli za Gračanicu da bi prisustvovali poseti Aleksandra Vučića.

Premijer Srbije i ministri su juče posetili Pasjane, Štrpce i Gračanicu i razgovarali s predstavnicima Srba.

1 Comment on "DOČEK: Pogledajte snimak napada Albanaca na Vučićevu kolonu! (VIDEO)"

  1. Zaostao narod….. zalosno

Comments are closed.