DOBILI POZIV ZA TAKMIČENJE U AMERICI ALI NEMAJU PARA DA ODU! Učenici kragujevačke gimnazije našli rešenje svemirskog problema (FOTO)

đaci

Foto: Telegraf.rs

Ekipa kragujevačkih gimnazijalaca od 15 i 16 godina, plasirala se na svetsko takmičenje u programiranju Lego robota, koji se održava u američkom Hjustonu od 17. aprila, ali je upitno hoće li otići jer para za ovaj poduhvat nemaju. U pitanju su deca koja su osmislila inhalator za astronaute, jer oni gube čulo ukusa dok su u svemiru!

2 Comments on "DOBILI POZIV ZA TAKMIČENJE U AMERICI ALI NEMAJU PARA DA ODU! Učenici kragujevačke gimnazije našli rešenje svemirskog problema (FOTO)"

  1. Jasmina Konstantinovic | 26. marta 2019. at 21:09 |

    Pomoć bi bila moguća od nas nekoliko u Americi kad bi bio realan način da uplatimo. Račun koji se pominje nema ime banke, tako da ne znam kako bi neko iz inostranstva mogao pomoći. Najlakše je da postave oglas na gofundme sajtu, pa da se tamo prikupljaju pare ili neki drugi sajt gde se može uplatiti paypal-om ili karticom. Molim vas obavestite ih i objavite način donacije za nas iz inostranstva. Hvala

  2. А, како држава да да новац паметној деци када је воде шофери, керсмичсри и са факултетима од три недеље студирања.

Comments are closed.