DOBILA SAM OTKAZ ZATO ŠTO IMAM TROJE DECE: Zorica je uputila VAŽNU poruku državi

majka

Foto: Facebook / Zorica Novaković

Većina žena muči muku u trenucima kada postanu majke, a još uvek žele da zadrže posao koje su imale pre ili u toku trudnoće. Mnogi zakoni su još uvek nedefinisani, a sve češće se dešava da baš zbog toga što je žena postala majka dobije i otkaz.

Juče sam dobila OTKAZ – zato što imam decu, troje !!! Zamislite !

Pustila sam da prenoći ali i dalje se isto osećam, poniženo, povređeno, izdano…

Necu nikoga da pljujem, otišla sam da pitam da pošto sam često na bolovanju da tada radim od kuće, koštala me je moja naivna iskrenost da je Manja mala, da ima tek 3 godine i da će tek sada kad dođe zima biti bolesna jer to tako u vrtiću funkcionise, ali dobila sam kutiju sa maramicama, dostojanstveno sam potpisla sporazumni raskid 2 meseca pre isteka ugovora, jer sam tako vaspitana, jer ne umem da lazem da cu naći nekoga da ih čuva, jer ja mogu da razumem da njima takav radnik ne treba, vredan i radan ali ipak imam i decu…iskreno sam se zahvalila na pruženoj prilici da radim, da naučim, i da upoznam sjajne ljude sa kojima je čast bilo raditi.

Traže izmenu zakona: “Skratiti radno vreme u Srbiji sa 8h na 6h”

A sada pitam tebe državo – zašto ti mi MAJKE smetamo, zašto mi nigde ne pripadamo, za SIZ nisam spojila godinu, za socijalno nisam dovoljno siromašna, za druge pomoći nisam obojena, za ovo društo mi OBIČNE MAME ne postojimo!

DEKA ŽIVORAD DONEO RADNICI U BANCI BOMBONJERU: Kada je otvorila kutiju nije verovala svojim očima!

Zdravo Opštinari ovo se u VAŠEM dvorištu dešava, ovako se gazi dostojanstvo u VAŠEM gradu!!! Ovako se u vašem gradu za 5 minuta daje otkaz posle 10 meseci rada, samo sam trepnula i bilo je gotovo, niko ništa nikome ne zamera a ja jutros to moje troje dece nisam mogla da pogledam koliko su mi oci od suza natekle. I opet ću izostaviti ružne reči jer mi ih vaspitanje ne dozvoljavaja ali ću da vas pitam ZAŠTO?

Ko će sutra da vas leči, da vas vozi, da vas šiša, da vas hrani, ko? Naša deca neće jer ce biti jako daleko od ove rupe u kojima za MAME nema mesta! Mislite da se to sutra neće desiti vama, vašoj mami, sestri ,tetki, kumi? Šta nam poručujete?

Da ne radjamo da bi mogli da se hranimo, ili da se strogo držimo partije pa će ona da nam garantuje da će poštovati to bolovanje koje nam je dozvolila, da će dozvoliti našoj deci da se razbole, e neće!!! Neće niko, neće jer kao miševi svi samo svoju guzicu gledamo jer nam je tako svima lakše!

POSETILA SAM MANASTIR SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG: Pala sam na stomak i krenuli su bolovi, SVEŠTENIK JE ZAMOLIO sve prisutne da izađu

JER JE OVDE TO JEDINI OPSTANAK !

I ono što je najstrašnije od svega je to što je to ovde sve sasvim NORMALNO!

Zorica Novaković

Majka troje fenomenalnih klinaca!

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)