DOBILA OTKAZ JER JE POJELA DVA PARČETA PRŠUTE: Suzana je sada u inostranstvu i evo kako živi (FOTO)

pršuta

Foto: Privatna arhiva

Suzana Šešo je žena koja je u “Sparu” dobila otkaz jer je pojela doslovno dve kriške pršute. Reakcije javnosti su bile burne, mnogi su osudili bezdušnog poslodavca koji joj je praktično zbog nekoliko zalogaja otpustio, i to nakon 11 godina vrednog i posvećenog rada. U njenom životu se dogodio totalni preokret posle ovog “incidenta”

Ona je bila jedna od zaslužnijih što je zadarski supermarket u kojem je bila zaposlena dobro poslovao i stekao verne mušterije. Inače, kasnije je ispalo da nije u pitanju čak ni pikantni pršut nego salama – pisalo se o “tirolskoj” kojom je filovala sendvič, čak i o običnom parizeru; “podriguši”, da sve bude bizarnije; ali, to je, zapravo, zasenilo prave razloge otkaza.

[adsenseyu5]

Navodno, raskid radnog odnosa verovatno je bio inspirisan “rešavanjem radne snage” jer je trebalo smanjiti troškove.  Ova priča još nije doživela finale na sudu. Žena je sticajem okolnosti, boreći se za praca radnika postala i sama socijlani slučaj, kako prenosi Slobodna Dalmacija.

Foto: Privatna arhiva

Sudija kome je dodeljen predmet, smatrao je snimak nadzorne kamere koja ju je snimila kako neovlašćeno jede sendvič, dovoljno čvrstim dokazom da zasluži otkaz.

Opštinski sud u Zadru je na ponovljenom suđenju odbio tužbu protiv bivšeg poslodavca i vanrednog otkaza koji je dobila 2015. godine, iako joj je u ranijem postupku presudio u njenu korist.

                                                                                [adsenseyu1]

Suzana je posle svega odlučila da ode u Austriju, gde sada radi kao sobarica, a Alpi su njen novi dom.

Nakon otkaza je čak 9 meseci bila nezaposlena. Iako se još uvek snalazi, zadovoljna je što je dobila priliku.

Večiti bol u duši, poslednja želja ostala neispunjena: Tuga koju je Bata Živojinović poneo u grob (FOTO)

– Uslovi rada su super, plata 4 puta veća nego kod kuće – kaže Suzana Šešo.

Supruga Miroslava Ilića progovorila o BIVŠOJ LJUBAVNICI pevača sa kojom ima sina

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]