DNEVNI HOROSKOP za 26. oktobar 2020. (ASTRO)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte dnevni horoskop za 26. oktobar!

Ovan

Previše ste okrenuti sebi. Veoma ste napeti pa ne vidite neke stvari jasno. Dobar je dan za saradnju sa drugima. Pazite šta potpisujete, ne brzajte sa odlukama.

Bik

Budite iskreni i kažite šta mislite na poslu. Tako ćete lakše da dođete do nekog dogovora. Slobodni, ne libite se da priđete osobi koja vam se dopada. Zauzeti, sve je u redu, nemate nikave probleme sa partnerom.

Blizanci

Odlično se osećate. Imate dosta ideja koje možete da realizujete uz pomoć drugih ljudi. Ne brzajte sa odrađivanjem obaveza.

Rak

Moguće je poboljšanje odnosa sa partnerom. Slobodni, možete danas upoznati neku strastvenu osobu. Razmislite o usavršavanju.

Lav

Imaćete povećane troškove. Ne nervirajte se ako nije sve u redu na poslu, nego uradite šta možete da sprečite probleme. Štednja je ključna reč za danas.

Devica

Zauzeti, popričajte sa partnerom o tome kako da poboljšate svoj odnos. Izbegavajte rasprave. Ako ste slobodni, nema promene ljubavnog statusa. Što se posla tiče, ne primajte svaku kritiku previše lično.

Vaga

Mogući su povećani troškovi. Imate dosta posla, pa budite vredniji nego inače. Organizujte se bolje da biste sve stigli na vreme.

Škorpija

Romantični ste i strastveni. Posvetite se više ljubavnom životu, nova poznanstva su moguća. Budite otvoreni za promene u vezi, bitno je da saslušate partnera.

Strelac

Preosetljivi ste. Nije vam lako da uradite sve na poslu i da budete energični. Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom.

Jarac

Veoma ste pričljivi i dobro raspoloženi. Nije vam lako da se dogovorite o svemu sa svima, ali nekako ćete da uspete da napravite dogovor. Pazite gde ostavljate dokumenta.

Vodolija

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama. Ipak, priliv novca je očekivan i bićete zadovoljni na kraju dana. Uživajte malo više u slobodnom vremenu.

Ribe

Ne opterećujte se tuđim mišljenjem, nego gledajte prvo sebe. Dajte svoj maksimum da niko ne može ništa da vam zameri. Moguć povećan pritisak zbog obaveza.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)