DIZAJNER SE OGLASIO POSLE PUŠTANJA IZ PRITVORA: Ja sam zlostavljan i silovan!

kreator

Foto: Printscreen/youtube

Modni kreator se obratio javnosti preko Fejsbuka i istakao da je preživeo najteži period i medijski linč zbog, kako je napisao, neistinitih tekstova.

Modni kreator Darko Kostić, protiv kog je u utorak Treće osnovno tužilaštvo sudu podnelo optužni predlog zbog sumnje da je polno uznemiravao dvojicu mladića, od kojih je jedan maloletan, posle puštanja iz pritvora obratio se javnosti preko Fejsbuka, optužujući medije da su sve izmislili.

EVO KO JE CRNOGORAC KOJI JE LIKVIDIRAO “CRVENU BERETKU” Otkriveno šta se dešavalo kobne večeri u Bijelom Polju (FOTO)

Osim za seksualno uznemiravanje dečaka u svom stanu, tužilaštvo, koje traži da Kostić bude osuđen na dve godine zatvora, tereti ga i za držanje opojnih droga i omogućavanje konzumiranja narkotika.

U poruci koju je kreator ostavio na društvenoj mreži zahvalio se na podršci prijateljima i klijentima, a puštanje iz pritvora nazvao je pobedom.

kreator

Foto: printscreen/TV prva

– Posle najtežeg perioda u svom životu i preživljenog medijskog linča, želeo bih da se zahvalim na bezrezervnoj podršci svojim prijateljima i klijentima, koji su, kao i moja porodica, bili izloženi orkestriranom uništavanju imena i brenda

Darko Kostić od petparačkih novina i neistinitih tekstova!

Jedino silovanje i zlostavljanje, i to medijsko, proživeo sam ja, pošto za silovanje nikad i nisam bio optužen – napisao je Kostić u statusu na Fejsbuku i dodao:

IŽIVLJAVAO SE 5 SATI NAD NEMOĆNOM STARICOM: Monstrum tvrdi da je bio u vezi sa baka Radojkom?!

– Pravda je spora, ali dostižna. Veliku zahvalnost dugujem svojim advokatima u prvoj pobedi na putu ka istini. Svi dosadašnji monstruozni tekstovi i laži koji su me stavljali na stub srama, ugrožavali moju bezbednost i imali za cilj da uruše moj ugled i karijeru sankcionisani su sa preko 20 podnetih tužbi. Svaka dalja neistina i optužba biće isto tako tretirane. Moju blistavu karijeru i život ne mogu uništiti lažne i bezdokazne optužbe, kako na sudu, tako i u životu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.S.)