Divna poruka Đorđa Balaševića Saši Đorđeviću i SRPSKIM KOŠARKAŠIMA pred FINALE SA AMERIKANCIMA (FOTO)

balasevic

Foto: AP/Tanjug, Telegraf

Čuveni kantaoutor obratio se selektoru i našim momcima pred meč godine. Pročitajte šta im je poručio

Košarkaši Srbije imaće veliku podršku i danas u finalu Olimpijskih igara u Riju protiv Sjedinjenih Američkih Država. Čuveni kantautor Đorđe Balašević je pred meč godine poslao poruku selektoru Aleksandru Đorđevića i našim momcima, i to preko ćerke Jelene Bebe Balašević.

[adsenseyu6] —Đole se nervira sto je izgubio broj od Saše Đorđevića a ima poruku za njega… Moj nalog je svakako odavno postao rent-a-face za ostatak porodice…

Sigurna sam ako ovde okacim tatinu poruku Saši da ce već nekako stići do njega i do momaka na vreme – napisala je Beba Balašević i objavila poruku Đorđa Balaševića koju prenosimo u celosti.

“Dragi moj Gospodine Đorđeviću…

Što smo stariji, i što te više pratim, sve više osećam potrebu da te oslovim upravo tako?
Gospodine Đorđeviću…

I, možda je najbolje da ti čestitam pre nego što dežurni kritičari preformulišu svoje zlobne opaske u hvalospeve, i pre nego što dundlovi oslobođeni od fizičkog krenu da vas svojataju i povlače po kojekakvim salonima i prijemima?

Tako to ide…

Sretni veruju u bajke. Još sretniji učestvuju u njima…

Ameri će danas možda dati koji poen više od nas, ali obojica odavno znamo da se ponekad pobede ni izbliza ne čitaju sa semafora?

Dečaci koje si okupio trčali su ispod duge

one tvoje “trojke” iz Istanbula, poželevši da im se snovi ostvare, ali iz noći u noć uveravamo se u to da su očito rešili da za svaki slučaj i sami malo porade na ostvarenju svojih snova?

Molim te da im, ako dospeš, pred finale samo preneseš da su ovde neki, koji su probdeli mnoga finala, veoma, veoma, ponosni na njih.

Što je u zemlji u kojoj ponos godinama atrofira, daleko iznad svih legura, himni ili zastava…

To je četvrta stepenica pobedničkog postolja…

Foto: Tanjug/AP

Pošalji ih, kao što si verovatno i planirao, da odigraju taj meč kao basket sa ortacima između zgrada…
To je, ipak, samo igra.,

A vi ste uveliko olimpijski šampioni, što se nas tiče…

Puno vam hvala na tome, tvoj Đole, ispred još par Balaševića, ni ne pomišljajući da nabrojim sve za koje znam da misle kao mi…”.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/ Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu5]